T-shirt Philadelphia 76ers NBA

T-shirt Philadelphia 76ers NBA

Börjar på: 367,28 kr

293,82 kr

-20%
Visa din stolthet för Philadelphia 76ers med NBA New Era T-shirt. Ett måste för alla fans av broderskärlekens stad.
Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 367,28 kr

293,82 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

T-shirt Philadelphia 76ers NBA

Philadelphia 76ers NBA T-shirt från New Era är ett måste för alla fans av basketlaget Philadelphia 76ers. Med sin snygga design och exceptionella kvalitet är denna T-shirt perfekt för att visa ditt stöd för ditt favoritlag.

T-shirten är tillverkad av högkvalitativa material och är både bekväm och slitstark. Den har den ikoniska Philadelphia 76ers-logotypen, samt NBA-logotypen, för en autentisk och snygg look. Oavsett om du går på en live-match eller tittar på matchen hemifrån, kommer denna T-shirt att få dig att känna dig som ett riktigt fan.

T-shirten Philadelphia 76ers NBA är också ett utmärkt val för vardagliga fritidskläder. Med sin avslappnade passform och komfort blir den din nya favorit-T-shirt för alla tillfällen. Oavsett om du bär den till jeans eller shorts kommer du garanterat att väcka uppmärksamhet och visa att du är stolt över ditt favoritlag.

Oavsett om du är ett långvarigt Philadelphia 76ers -fan eller bara har upptäckt detta spännande lag, är denna T-shirt ett måste för din garderob. Unna dig själv eller en vän eller familjemedlem som delar din passion för Philadelphia 76ers och NBA.

Så vänta inte längre, lägg vantarna på Philadelphia 76ers NBA T-shirt från New Era och visa alla att du är ett riktigt fan av detta legendariska lag. Med denna T-shirt är du redo att stödja och representera Philadelphia 76ers med stil och stolthet. Heja 76ers!

Mer information

Varumärke New Era
Tillverkarens SKU 60505474
Färg vit
Färg Vit
Kön Män
Åldersgrupp Vuxen
Team Philadelphia 76ers