Hopfällbar viktbänk Bodytone

Hopfällbar viktbänk Bodytone

5 741,83 kr

4 306,38 kr

-25%
Förvandla din träning med den hopfällbara träningsbänken Bodytone. Den är mångsidig och effektiv och kan användas för alla dina träningsövningar.

Slut i lager

Beskrivning

Hopfällbar viktbänk Bodytone

Total Fit Bench, det mest mångsidiga träningscentret. En bänk där du kan träna din kropp med elastiska band, hantlar och kettlebells i ett utrymme minimum.

Denna produkt levereras utan tillbehör, så du kan utrusta den med våra

Total Fit Bench är en komplett funktionell träningsutrustning som gör det möjligt för användaren att utföra hundratals helkroppspass. En bänk för att träna kroppen med elastiska band, hantlar och kettlebells i ett utrymme på minimum.

Med Total Fit Bench kan du utföra över 200 övningar för att uppnå ditt mål. Den är perfekt för att stärka kärnan, öka styrkan och flexibiliteten och definiera dina magmuskler och sätesmuskler.

Denna bänk är praktisk och funktionell, inte bara på grund av dess mångsidighet när det gäller att utföra övningar, utan också för att den är lätt att flytta från ett utrymme till ett annat tack vare de inbyggda hjulen och det breda handtaget. Den har också ett nedfällbart ryggstöd och fyra förvaringsutrymmen: två på sidorna för hantlar och två i ändarna för resten av utrustningen.

Upptäck potentialen i Total Fit Bench med tillgång till exklusiva guidade klasser. Låt vår coach guida dig genom de olika övningarna för att träna varje del av din kropp och uppnå dina mål.

Total Fit Bench, det mest mångsidiga träningscentret.

  • Denna produkt levereras utan tillbehör, så du kan välja de som bäst passar din rutin. Men för att göra ditt beslut enklare har vi sammanställt en lista över tillbehör som kan intressera dig Total Fit Bench Equipment.

Mer information

Varumärke Bodytone
Tillverkarens SKU 7915
Färg svart
Färg Svart
Storlek TU - Franska storlekar som standard
Kön Blandad
Åldersgrupp Vuxen