Uppkopplad klocka Garett GRS

Uppkopplad klocka Garett GRS

1 522,14 kr

1 462,51 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga - Levereras i 5 eller 7 dagar

Beskrivning

Uppkopplad klocka Garett GRS

Smartwatch GRS PRO - ett måste för alla som gillar en aktiv livsstil
Om du inte kan föreställa dig ett liv utan sport och letar efter en smartwatch som passar aktiva människor som du, ta en titt på modellen GRS PRO. Med inte mindre än fjorton sportlägen kan du anpassa klockan efter dina behov och följa dina framsteg i realtid. Du kan välja mellan löpning, inomhuslöpning, promenader, cykling och stationär cykling, freestyle, bordtennis, badminton, basketball, fotboll, cricket, trekking, längdskidåkning och trappklättring.

IP68 vattentätt skydd
Du behöver inte längre ge upp din träning när vädret utanför fönstret inte är det bästa. Inget regn kan påverka prestandan hos smartklockan GRS PRO, tack vare dess vatten- och dammtålighet som bekräftas av IP6g-vattentålighetsklassningen. Detta innebär att klockan är helt resistent mot fasta partiklar som kommer in i den, samt mot långvarig nedsänkning i vatten.

Högkvalitativ 1,3" AMOLED-display
De skarpa färgerna på 1,3" AMOLED-displayen kommer att glädja dig med sitt djup. Eftersom det inte finns några utmärkande pixlar kan du läsa av tiden utan problem och instinktivt justera enhetens inställningar efter dina preferenser. Du kommer också att uppskatta IS enkla, estetiskt tilltalande gränssnitt, från vilket du kan komma åt alla smartklockans ytterligare funktioner i form av pulsmätare, sömnmätare, väder, stoppur och mycket mer. Du kommer också att uppskatta möjligheten att styra musiken utan att behöva ta upp din smartphone ur fickan bara för att byta låt.

LGPS/Glonass lokalisering
GPS och Glonass är amerikanska respektive ryska lokaliseringssystem. De användes en gång i tiden för militära ändamål, men används nu i stor utsträckning inom civil teknik. Genom att sända en signal till satelliter som kretsar runt jorden gör de det möjligt att ta reda på exakt var du befinner dig och vilken rutt ditt flygplan tar. Förutom säkerhet ger den dig något annat: möjligheten att spåra din aktivitet, till exempel vilken rutt du har tagit. Smartklockan GRS PRO ger inte bara tillgång till tua-system, utan även möjlighet att överföra data till Strava-applikationen (används för att spåra och registrera din cykling, se dina vänner och deras framsteg och delta i tidsutmaningar på vägsträckor som definierats avautres -användare).

Hållbarhet och endurance
GRS PRO -klockan kan köras i upp till 10 timmar i GPS-läge, vilket ger dig tillräckligt med tid för ett bra träningspass och kommer väl till pass om du till exempel går vilse på en stig när du vandrar. Du kommer också att uppskatta boettens och armbandets hållbarhet, som klarar alla väderförhållanden och inte sviker dig, inte ens under extremsport. Smartklockan GRS PRO är inte bara praktisk, den ser också bra ut och dess sportiga karaktär passar till de flesta av dina kläder, vilket gör den till ett riktigt blickfång även när du inte tränar.

Mer information

Varumärke Garett
Tillverkarens SKU 85176200-GRS_ZIEL
Färg grön
Färg Grön
Storlek TU - Franska storlekar som standard
Kön Män
Åldersgrupp Vuxen