Uppkopplad klocka för barn Garett N!ce Pro 4G

Uppkopplad klocka för barn Garett N!ce Pro 4G

1 012,84 kr

985,17 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga - Levereras i 6 eller 8 dagar

Beskrivning

Uppkopplad klocka för barn Garett N!ce Pro 4G

GARETT KIDS N!CE PRO 4G
Den senaste smartklockan för barn, Garett Kids N!ce Pro 4G, har en stor, lättläst 1,85-tumsskärm, 4G LTE-anslutning och spel som gör resandet roligare. Med sin moderna design kommer smartklockan att tilltala både unga och gamla.

Stor, lättläst skärm
Kids N!ce Pro 4G har en lättläst 1,85" HK IPS-skärm. Den är upp till 0,4 tum större än tidigare modeller i KIDS-serien. Den utmärker sig genom sin kvalitet - livfulla färger och färgåtergivning, vilket gör den till ett nöje att använda. HD-skärmen gör det snabbt och enkelt för barn att se vad klockan är, kolla vem som ringer dem och använda klockans autres funktioner sömlöst.

4G LTE - säkerhet och uppkoppling
En av de viktigaste funktionerna i den här klockan är uppkopplingen via 4G LTE. Barnen kan ringa och ta emot röst- och videosamtal och kontrollera meddelanden från sina föräldrar. Den integrerade GPS lokaliserar barnet, vilket ger föräldrarna sinnesro påesprit och gör att de snabbt kan hjälpa sitt barn om behovet uppstår. Med Kids N!ce Pro 4G är barnen trygga och kan hålla ständig kontakt med sina nära och kära.

Arkadspel som underhåller och utbildar
Kids N!ce Pro 4G har många funktioner som hjälper ditt barn att lära sig och leka. Ditt barn kan välja mellan olika typer av spel, inklusive ett mattespel. Det är ett bra sätt att lära sig grundläggande matematiska operationer på ett roligt och interaktivt sätt.

En design som inte begränsar
Med sin smala ram och moderna design kommer den här modellen att tilltala både unga och gamla. Med vridknappen kan du navigera intuitivt genom menyerna, vilket gör det mycket enklare att använda funktionerna. Garett Kids N!ce Pro 4G är inte bara en funktionell smartklocka, utan även en visuellt tilltalande sådan, och dess lättmonterade rapide armbandssystem kommer att tilltala de yngsta bärarna. Klockan har också utbytbara armband, så att du kan anpassa den till ditt barns stil och smak.

Praktiska och utmärkande egenskaper
The Kids N!ce Pro 4G är den perfekta enheten för barn, som kombinerar nöje och säkerhet. Den stora fördelen med denna smartwatch är den integrerade stegräknaren, som registrerar antalet steg som tagits, och kalkylatorn, som är användbar för skolan eller läxor. Smartklockan har också ett antal funktioner som gör det lättare att kommunicera med ditt barn. Dessa inkluderar en SOS-knapp, röstövervakning, geolokalisering etc.

Mer information

Varumärke Garett
Tillverkarens SKU 85176200-N!CE_PRO_4G_BLK
Färg svart
Färg Svart
Storlek TU - Franska storlekar som standard
Kön Blandad
Åldersgrupp Junior