Uppkopplad klocka för barn Garett Tech 4G

Uppkopplad klocka för barn Garett Tech 4G
1 269,08 kr
Upptäck den uppkopplade barnklockan Garett Tech 4G, den perfekta kombinationen av modern design, praktisk funktionalitet och säkerhet.
Lägg till i önskelista

Tillgängliga - Levereras i 6 eller 8 dagar

Beskrivning

Uppkopplad klocka för barn Garett Tech 4G

Garett Kids Tech
Garett Kids Tech 4G är en innovativ smartklocka för barn, med ett armband som är lätt att bära och finns i fem färger. 4G LTE-anslutning innebär att du kan hålla kontakten med föräldrarna på transparent. Det långvariga batteriet ger stor autonomi, så att barnen kan använda sin klocka i flera timmar i sträck. Den stora, lättlästa skärmen gör det enkelt att se tiden och komma åt de olika alternativen. Den här modellen är den perfekta kombinationen av modern design och praktisk funktionalitet.

Easy on"-armbandsfäste
Garett presenterar sin senaste smartklocka med ett bekvämt tygarmband med "Easy on"-teknik. Det är perfekt för barn, eftersom kardborrefästet gör det enkelt för de små att använda. Den finns i 5 färger: svart, grön eller flickig rose. Med ett urval av bandfärger kommer ditt barn säkert att hitta den som passar just dem.

4G LTE-anslutning
Smartklockan erbjuder full anslutning tack vare 4G LTE-teknik. Röst- och videosamtal är möjliga, liksom meddelanden. Med klockan kan du också lokalisera ditt barn med hjälp av GPS och definiera en säker zon där de kan röra sig fritt. Tack vare geo-fencing-funktionen får föräldrarna en varning på sin telefon när deras barn lämnar den definierade zonen. Denna funktion är idealisk för uppmärksamma föräldrar som vill vara säkra på att deras barn alltid är i säkerhet och under deras uppsikt.

Batteri med lång livslängd och energisparläge
Moderna mobila enheter kräver allt kraftfullare batterier, som vanligtvis inte räcker särskilt länge på en enda laddning. Smartklockan Garett Kids Tech 4G har ett batteri med lång livslängd, så att du kan använda din enhet längre utan att behöva ladda den ofta. Dessutom har denna modell ett energisparläge som minskar strömförbrukningen när klockan inte används, vilket förlänger batteriets livslängd.

Stor, lättavläst display
Garett Kids Tech 4G har en stor, lättavläst 1,69-tums HD IPS-display för utmärkt bildkvalitet. Skärmen ger en perfekt skarp och tydlig bild, vilket gör det bekvämt att använda klockans funktioner i alla ljusförhållanden. Den lättlästa skärmen gör det enkelt för barn att läsa all information som visas på skärmen, vilket gör klockan mycket enklare att använda.

Ännu fler funktioner!
Smartklockan har många autres användbara funktioner för att garantera säkerheten och underlätta kommunikationen med ditt barn. Till exempel har den en SOS-knapp som, när den hålls intryckt, gör att du kan ringa ett nödsamtal till förregistrerade telefonnummer. Dessutom har den en inbyggd stegräknare för att övervaka antalet steg som tas, samt en miniräknare som är användbar i skolan och hemma. Denna modell har också en röstövervakningsfunktion.

Mer information

Varumärke Garett
Tillverkarens SKU 85176200-TECH_4G_GRN_VEL
Färg grön kardborre
Färg Grön
Storlek TU - Franska storlekar som standard
Kön Blandad
Åldersgrupp Junior