Uppkopplad klocka för kvinnor Garett Verona

Uppkopplad klocka för kvinnor Garett Verona

1 522,14 kr

1 462,51 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga - Levereras i 6 eller 8 dagar

Beskrivning

Uppkopplad klocka för kvinnor Garett Verona

Smartwatch Garett Verona
Fall för den senaste innovationen från Garett! Var elegant i alla situationer: på kontoret, under ett träningspass eller på en konsert, och låt dig sedan skämmas bort av den exceptionella tekniken i din smartwatch. Kolla vädret och dina viktigaste saker, fjärrstyra applikationer från din telefon och njut av stor användarvänlighet.

Modern teknik
Med sin 1,3-tums AMOLED-skärm kommer Garett Verona att berika ditt dagliga liv med levande färger, utmärkt svärtdjup och utmärkta betraktningsvinklar vision. Denna typ av skärm är mest känd för sin anmärkningsvärt snabba respons på beröring. Den flytande övergången av bilder och ikoner kommer till exempel att göra dina träningspass mycket roligare med ett av de 22 sportlägena eller andningsövningsfunktionen. Du kan också när som helst se din aktivitetshistorik, med information om alla dina träningspass.

Permanent display
Funktionen för permanent display ger dig permanent åtkomst till klocka och kalender, och du kan välja stil på din urtavla så att Garett Verona alltid ser bra ut på din hand. Väck displayen med en handledsrörelse och övervaka din aktivitet, sömn eller menstruationscykel, men framför allt, var alltid på! Dessutom är denna magnifika smartklocka för kvinnor stoppur, väckarklocka och timer i ett, och dess funktioner går långt utöver funktionerna hos en vanlig klocka.

Du kommer att glömma att du har den på handleden
Smartklockan Garett Verona är en ultratunn modell som också är otroligt lätt tack vare användningen av den senaste tekniken, till exempel 1,3" AMOLED-skärmen. Enheten är därför extremt modern och elegant, utan att tynga ner din handled, vilket gör den till ett nöje att bära. Ibland kanske du till och med glömmer att du har den på dig, men du behöver inte oroa dig för att ta med den ut i regnet: dess IP67-vattenklassning innebär att den är motståndskraftig mot stänk och dammpartiklar. Oavsett vem du är eller vad du behöver kommer Garett Verona att uppfylla dina förväntningar och komplettera vilken design som helst.

Elegant och bekväm
Här finns något för alla, eftersom Garett smartwatch för kvinnor finns i sju olika färger. Denna variation gör att enheten kan vara både elegant och sportig, vilket är precis vad du vill ha. Om du har kämpat för att hitta en klocka som passar dig har du precis hittat lösningen. Ha en perfekt look samtidigt som du fjärrstyr din musik eller kamera på din telefon! Ha kul med hjälp av din oumbärliga följeslagare.

Spara energi
Batteriet i din nya klocka är extremt hållbart, så det behöver inte laddas under sju dagars användning! Det är en miljövänlig lösning som sparar el och hjälper till att skydda planeten. Nu kan du glömma att ständigt bära med dig en laddare i handväskan eller kontrollera batteriladdningen, och övervaka din puls ochautres parametrar med en blodtrycksmätare, pulsoximeter eller pulsmätare. Glöm inte att ladda dina egna batterier!

Mer information

Varumärke Garett
Tillverkarens SKU 85176200-VERONA_ZLOT_ROZO_SKOR
Färg rosa/guld läder
Färg Rose
Storlek TU - Franska storlekar som standard
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen