Olympiska spelen

I denna kategori hittar du exklusiva kollektioner för de olympiska och paralympiska spelen i Paris 2024. Upptäck plagg i färgerna från de olympiska spelen i Paris Le Coq Sportif.

Fler filter

Fallande ordning
Sida:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Olympiska och paralympiska spelen i Paris 2024

Deolympiska spelen i Paris 2024 är ett evenemang mondial som samlar idrottare från tous alla hörn av globe för att fira idrottslig excellens, enighet och mångfald. Spelen, som är planerade att äga rum den 26 juli-11 augusti 2024, kommer att vara ett ögonblick av firande, känslor och tävling i hela staden Paris och dess omgivningar. 100 år efter det att spelen senast hölls i Paris gör evenemanget mondial comeback på France. Dessa spel kommer att vara en hyllning till passionen för idrott i all dess mångfald. Med ett program som omfattar 32 sporter och över 300 evenemang kommer det att finnas något för alla på tous, från klassiska discipliner som friidrott och simning till nya sporter som surfing, klättring och skateboard. Idrottare från hela världen kommer att få möjlighet att visa sin talang, beslutsamhet och esprit tävlingsanda på världens mest prestigefyllda scener. Basketlagen för herrar och damer på France siktar på att vinna guld på hemmaplan efter att ha misslyckats med att komma tvåa respektive trea vid de föregående olympiska spelen i Tokyo.

Basketlag vid de olympiska spelen

Laget med Rudy Gobert, Victor Wembanyama, Evan Fournier och Nicolas Batum kommer att vara angelägna om att vinna guld mot laget Team USA med LeBron James, Kevin Durant och Stephen Curry, världsmästarlagetAllemagne med Dennis Schroeder och laget Canada med Shai Gilgeous-Alexander.

Dambasketlaget France med Marine Johannès, Marine Fauthoux och Sarah Michel är ute efter revansch efter tredjeplatsen i Tokyo. De kommer att behöva överträffa Team USA, Japon men också Espagne

Exklusiv kollektion för de olympiska spelen i Paris 2024

Le Coq Sportif är den officiella klädleverantören för France olympiska och paralympiska laget, som utrustar franska idrottare vid Paris 2024-spelen. Du kan hitta representationsdräkterna, som bärs på podierna och i OS-byn, samt tränings- och tävlingsdräkterna. Det franska varumärkets kollektion omfattar T-shirts och Polos, sweatshirts, Shorts och gosedjur med den officiella olympiska maskoten från Paris.