Philadelphia Eagles

Fler filter

Fallande ordning

Bollar NBA

Fördjupa dig i basketens värld med vår omfattande kollektion av officiella NBA bollar, noggrant utvalda för att erbjuda oöverträffad spelkvalitet. Oavsett om du är en hängiven spelare eller ett fan av denna ikoniska sport innehåller vårt sortiment en mängd autentiska, NBA -godkända bollar som hjälper dig att få ut det mesta av varje ögonblick på planen. Utforska vårt sortiment av basketbollar -ball, som finns i en mängd olika storlekar och utföranden, lämpliga för tous alla spelnivåer, från vardag till tävling.

Storlekar på bollar

  • Storlek 7: Detta är den standardstorlek som används i professionell basket för män och basket på universitetsnivå samt i de flesta amatörligor för män från 13 års ålder och uppåt. Den är också lämplig för kvinnor och flickor från 13 år och uppåt som spelar på en avancerad nivå.
  • Storlek 6: Denna storlek används ofta i professionell basket på dam- och universitetsnivå och i många amatörligor för damer. Elle används också i herrbasket för 11-13-åringar.
  • Storlek 5: Detta är den rekommenderade storleken för unga spelare i åldern 9-11 år, för både pojkar och flickor. Elle används också i vissa basketligor för damer för yngre spelare.

Varje bollstorlek är anpassad till spelarnas handstorlek och skicklighetsnivå, vilket garanterar en optimal och säker spelupplevelse för tous deltagare.