T-shirt Hummel Archive Loose

T-shirt Hummel Archive Loose

Börjar på: 366,67 kr

275,71 kr

-25%

Från samma modell :

Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 366,67 kr

275,71 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

T-shirt Hummel Archive Loose

T-shirten Hummel Archive Loose är det perfekta valet för alla som gillar avslappnat mode. Tillverkad av det ikoniska märket Hummel, kombinerar denna T-shirt stil och komfort på ett unikt sätt. Med sin moderna design och lösa passform är denna T-shirt ett måste för din garderob.

T-shirten är tillverkad av högkvalitativa material och är otroligt mjuk och känns lätt mot huden. Den ikoniska logotypen Hummel är diskret tryckt på framsidan och ger en stilfull touch till din outfit. Den lösa passformen och urringningen gör den till ett mångsidigt val som kan bäras till fritidskläder eller på träningspasset.

T-shirten Hummel Archive Loose finns i en rad livfulla färger som passar alla smaker. Kombinera den med jeans och sneakers för en avslappnad, trendig look look. Eller kombinera med sportshorts och löparskor för en sportigare look. Oavsett tillfälle kommer denna T-shirt att hålla dig sval och bekväm på look.

Lägg till en touch av klass och originalitet till din garderob med Hummel Archive Loose T-shirt. Oavsett om du sportar eller kopplar av hemma, kommer denna T-shirt att hålla dig bekväm under alla omständigheter. Missa inte denna garderobsfavorit, beställ den nu!

Mer information

Varumärke Hummel
Tillverkarens SKU 225258-9041
Färg blanc de blanc
Färg Vit
Kön Blandad
Åldersgrupp Vuxen