Klassisk T-shirt med broderad logotyp Project X Paris

Klassisk T-shirt med broderad logotyp Project X Paris

Börjar på: 367,16 kr

234,20 kr

-36%
Lyft din stil med den klassiska t-shirten med broderad logotyp från Project X Paris, ett måste i en trendig herrgarderob.

Från samma modell :

Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 367,16 kr

234,20 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Klassisk T-shirt med broderad logotyp Project X Paris

Den klassiska t-shirten med broderad logotyp från Project X Paris är ett måste i varje mans garderob. Med sin distinkta broderade logotyp ger denna t-shirt en touch av modern, urban stil till alla dina outfits.

Tillverkad av högkvalitativa material, erbjuder denna t-shirt optimal komfort samtidigt som den är slitstark. Den klassiska passformen är smickrande för alla kroppstyper och kan enkelt kombineras medautres plagg i din garderob.

Den broderade Project X Paris -logotypen är en symbol för varumärket, känt för sin urbana och trendiga estetik. När du bär denna T-shirt visar du stolt din lojalitet till detta ikoniska varumärke.

Oavsett om det är en avslappnad dag på stan eller en utekväll med vänner, är denna klassiska t-shirt med broderad logotyp ett mångsidigt och modernt val. Den passar perfekt med jeans och sneakers för en avslappnad look look, eller med chinosbyxor och klädda skor för en mer elegant look.

Missa inte denna måste-ha T-shirt från Project X Paris. Beställ den nu och låt dig förföras av dess komfort, kvalitet och unika stil. Ett måste för alla män som bryr sig om sitt utseende och som brinner för urbant mode.

Mer information

Varumärke Project X Paris
Tillverkarens SKU 2410095_RD
Färg rd
Färg Röd
Kön Män
Åldersgrupp Vuxen