Jacka med dragkedja Spalding Flow

Jacka med dragkedja Spalding Flow

Börjar på: 856,38 kr

315,61 kr

-63%
Dominera planen med jackan med dragkedja Spalding Flow, designad för basketfans av det kända märket Spalding.

Från samma modell :

Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 856,38 kr

315,61 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Jacka med dragkedja Spalding Flow

Spalding Flow zip jacket är det perfekta valet för basketspelare som letar efter ett plagg som är både funktionellt och snyggt. Jackan är designad av det kända märket Spalding och erbjuder den perfekta kombinationen av prestanda och stil för spelare på alla nivåer.

Jackan är tillverkad av högkvalitativa material och är lätt och andas, vilket ger optimal komfort under träningspass eller matcher. Dragkedjan ger extra ventilation för att förhindra överhettning under perioder av intensiv ansträngning. Dessutom hjälper fukthanteringstekniken från Spalding till att transportera bort svett så att du håller dig torr och bekväm under hela matchen.

Förutom sina tekniska egenskaper är Spalding Flow zip jacket också snygg. Den moderna, strömlinjeformade stilen gör den till ett mångsidigt plagg som kan bäras både på planen och i vardagen. Logotypen Spalding på bröstet ger jackan en touch av karaktär och visar stolt din passion för basket.

Jackan är speciellt utformad för att uppfylla behoven hos de mest krävande basketspelarna. Oavsett om du är amatör eller professionell spelare kommer jackan med dragkedja Spalding Flow att vara med dig hela vägen. Oavsett om du värmer upp före matchen eller skyddar dig mot kylan under timeouten är den här jackan ett oumbärligt tillbehör på och utanför planen.

Så lägg till Spalding Flow zip jacket till din kollektion av basketkläder redan idag. Med sin perfekta blandning av stil och prestanda kommer den snabbt att bli din favoritjacka för alla dina sportaktiviteter. Beställ den nu och gör dig redo att dominera planen med stil i Spalding.

Mer information

Varumärke Spalding
Tillverkarens SKU 40221511-KH
Färg Haki
Färg Grön
Kön Blandad
Åldersgrupp Vuxen/Junior
Egenskaper huva