Konferens Öst NBA

Visa ditt stöd för ditt favoritlag NBA i Eastern Conference. Ett exklusivt urval av föremål från legendariska lag: Chicago Bulls Boston Celtics , Philadelphia 76ers, Orlando Magic,...

NBADen amerikanska basketligan.

NBA, förkortning för National Basketball Association, är den största professionella basketligan i Nordamerika. Den grundades 1946 och består elle av 30 lag (29 i USA och 1 på Canada) som är indelade i två konferenser: Eastern Conference och Western Conference.
Den grundades den 6 juni 1946 under nom av BAA (Basketball Association of America) och blev NBA 1949 efter att ha fusion slagits ihop med NBL (National Basketball League). NBA är en av de fyra största professionella ligorna inom amerikansk idrott, tillsammans med NFL (amerikansk fotboll), MLB (baseboll) och NHL (ishockey), och är ett oomtvistat riktmärke inom professionell basket för män.

Den ordinarie säsongen inleds i oktober och omfattar 82 matcher, följt av slutspelet där de huit bästa lagen i varje konferens möts. I finalen ställs det bästa laget från Eastern Conference mot det bästa laget från Western Conference, och det premier lag som vinner fyra matcher koras till Champion NBA.
NBA är inte bara en liga, det är en livsstil. För basketfans finns det inget som slår känslan av att bära färgerna och logotypen för sin favoritfranchise.

Vilken baskettröja ska jag välja? NBA

I denna kategori som är tillägnad lagbasket-tröjor NBA, inbjuder vi dig att upptäcka alla lag i Eastern Conference genom deras olika butiker och produkter. Du hittar alla officiella kollektioner från din favoritfranchise, oavsett om det är tröjor, shorts, skor, kepsar eller jackor, vi har allt du behöver för att stolt visa din lojalitet till dessa legendariska lag.

Basket-tröjor från Chicago Bulls

Chicago Bulls grundades 1966 och är en av de mest ikoniska och inflytelserika franchiseklubbarna i NBA historia. Baserat i Chicago, Illinois, gjorde Bulls professionell baskethistoria med sin oöverträffade dominans under 1990-talet. Under ledning av den legendariske Michael Jordan, tillsammans med talanger som Scottie Pippen och Dennis Rodman, vann Bulls sex NBA mästerskap mellan 1991 och 1998 och skapade en dynasti som fängslade hela världen. Utöver titlarna har Bulls lämnat ett bestående arv i sportvärlden tack vare sin spektakulära spelstil, sin orubbliga beslutsamhet och sin ojämförliga laganda esprit. Passionen hos Chicagos fans, kända som nom "Bulls Nation", är oöverträffad och fyller United Center vid varje hemmamatch och skapar en elektrisk atmosfär som driver laget till nya höjder. Med en rik historia och hängivna fans fortsätter Chicago Bulls att inspirera basketfans över hela världen och förblir en kraft att räkna med på planen NBA.

Basketballtröjor från Boston Celtics

Boston Celtics, grundat 1946, är en legendarisk institution i NBA, som förkroppsligar excellens och tradition i den professionella basketvärlden. Baserat i Boston, Massachusetts, Celtics är en av de mest framgångsrika franchiserna i ligans historia, med imponerande 17 mästerskap NBA. Ledda av ikoniska figurer som Bill Russell, Larry Bird, Paul Pierce och Kevin Garnett, Celtics har ett rykte om sig att vara ett dominant lag, med culture ett rykte om hårt arbete och beslutsamhet. Celtics är också kända för sin glödande fanbas, smeknamnet "Sixth Man", som fyller TD Garden vid varje hemmamatch, skapar en elektrisk atmosfär och inspirerar spelarna att ge sitt allt på banan.

Philadelphia basket-tröjor 76ers

Philadelphia 76ers, som grundades 1946 som nom Syracuse Nationals, är en av de mest ikoniska franchiseklubbarna på NBA. Baserat i Philadelphia, Pennsylvania, har 76ers en rik historia i den professionella basketvärlden. De har vunnit tre titlar NBA, 1955 som Syracuse Nationals, sedan 1967 och 1983 som Philadelphia 76ers. Laget är känt för att ha stått värd för några av de största namnen i baskethistorien, inklusive Wilt Chamberlain, Julius Erving, Moses Malone, Allen Iverson och många andraautres. 76ers är också kända för sin intensiva spelstil och den oöverträffade passionen hos Philadelphias fans. Under ledning av en ny generation lovande talanger och med hjälp av sin coach fortsätter 76ers att tävla på den högsta nivån i NBA. Med en hängiven supporterbas och en rik historia förblir Philadelphia 76ers en dominerande kraft på planen och en source inspiration för fans över hela världen.

Philadelphia Basket Tröjor Orlando Magic

Orlando Magic, som grundades 1989, är en dynamisk kraft i NBA landskapet. Med bas i Orlando, Florida, har Magic fängslat fansen med sitt passionerade spel och sin hängivenhet till excellens. Sedan starten har Magic uppmärksammats för sina enastående prestationer på planen. De har nått NBA -finalen två gånger, 1995 och 2009, och har varit skådeplats för oförglömliga ögonblick tack vare legendariska spelare som Shaquille O'Neal, Penny Hardaway, Tracy McGrady och på senare tid Dwight Howard. Under åren har Magic utvecklat en distinkt identitet, inte bara genom sina idrottsliga prestationer, utan också genom sitt engagemang i det lokala samhället. De är stolta över att stödja en rad olika välgörenhetsinitiativ och stärka banden med invånarna i Orlando. Supporterbasen Orlando Magic, känd som nom "Magic Nation", är passionerad och lojal, fyller Amway Center vid varje hemmamatch och skapar en oöverträffad atmosfär av stöd och kamratskap.

Ett brett urval av produkter NBA

Oavsett om det gäller tröjor, shorts, kepsar , bollar eller jackor har vi allt du behöver för att stolt representera franchisebolagen i Eastern Conference. Återupplev ikoniska basketögonblick varje gång du bär en produkt från kollektionen. NBA

  • Tröjor: Från Michael Jordan till Lebron James, via Larry Bird, hittar du tröjor från legender som har präglat historien om NBA. Samt tröjor från Team USA och All-Stars.
  • Shorts shorts: Perfekt för en match med vännerna eller bara för att koppla av, våra tröjor återspeglar passionen för spelet. NBA
  • Kepsaroch mössor: Oavsett om du befinner dig mitt i sommaren eller djupt inne i vintern kan du visa din kärlek till NBA med vårt utbud av snygga kepsar och mössor.