Konferens väst NBA

Visa ditt stöd för ditt favoritlag NBA i Western Conference. Ett exklusivt urval av föremål från legendariska lag: Los Angeles Lakers Golden State Warriors , San Antonio Spurs, Houston Rockets,...

NBADen amerikanska basketligan.

NBA, förkortning för National Basketball Association, är den största professionella basketligan i Nordamerika. Den grundades 1946 och består elle av 30 lag (29 i USA och 1 på Canada) som är indelade i två konferenser: Eastern Conference och Western Conference.
Den grundades den 6 juni 1946 under nom av BAA (Basketball Association of America) och blev NBA 1949 efter att ha fusion slagits ihop med NBL (National Basketball League). NBA är en av de fyra största professionella ligorna inom amerikansk idrott, tillsammans med NFL (amerikansk fotboll), MLB (baseboll) och NHL (ishockey), och är ett oomtvistat riktmärke inom professionell basket för män.

Den ordinarie säsongen inleds i oktober och omfattar 82 matcher, följt av slutspelet där de huit bästa lagen i varje konferens möts. I finalen ställs det bästa laget från Eastern Conference mot det bästa laget från Western Conference, och det premier lag som vinner fyra matcher koras till Champion NBA.
NBA är inte bara en liga, det är en livsstil. För basketfans finns det inget som slår känslan av att bära färgerna och logotypen för sin favoritfranchise.

Vilken baskettröja ska jag välja? NBA

I den här kategorin som är tillägnad lagbasket-tröjor NBA, inbjuder vi dig att upptäcka alla lag i Western Conference genom deras olika butiker och produkter. Du hittar alla officiella kollektioner från din favoritfranchise, oavsett om det är tröjor, shorts, skor, kepsar eller jackor, vi har allt du behöver för att stolt visa din lojalitet till dessa legendariska lag.

Basket-tröjor från Los Angeles Lakers

Los Angeles Lakers grundades 1947 och är en av de mest berömda och framgångsrika franchiseklubbarna i NBA historia. Baserat i Los Angeles, Kalifornien, Lakers har skapat sig ett rykte som en professionell basketdynasty, som förkroppsligar Hollywoods excellens, passion och glamour. Med imponerande 17 mästerskap NBA har Lakers varit hem för några av de största spelarna tous genom tiderna, inklusive Magic Johnson, Kareem Abdul-Jabbar, Shaquille O'Neal, Kobe Bryant och nu senast LeBron James. Deras spektakulära spelstil och obevekliga jakt på seger har inspirerat generationer av basketfans över hela världen. Utanför planen är Lakers invävda i Los Angeles:s kulturella väv och representerar mycket mer än bara ett basketlag. De är en institution, en symbol för stolthet och sammanhållning för staden och dess invånare. Supporterbasen Los Angeles Lakers, känd som nom "Lakers Nation", är en av de mest hängivna och passionerade i NBA, fyller Staples Center vid varje hemmamatch och skapar en elektrisk atmosfär som överskrider sport.

Basketballtröjor från Golden State Warriors

Golden State Warriors nom, som grundades 1946 som Philadelphia innan de flyttade till San Francisco 1962, är en legendarisk franchise. Baserat i Bay Area i San Francisco, Kalifornien, har satt sin prägel på ligans historia med sitt flamboyanta spel och orubbliga skicklighet. Med totalt sju -titlar, varav fyra vunnits under de senaste åren 2015, 2017, 2018 och 2022, har dominerat -scenen med sin -spelstil och sitt långdistansskytte. Laget har varit hem för några av de största spelarna i historia, inklusive Warriors NBA Warriors NBA Warriors NBA rapide NBAStephen , Curry Klay Thompson, Kevin och Draymond Durant Green men också era: Wilt Chamberlain Rick Barry och Chris Mullin. Deras kollektiva spel och team inspirerade fans över hela världen och upphöjde till legendstatus. Fansbasen , känd som "Dub Nation", är en av de mest glödande och vokala i ligan och fyllde Oracle i flera år och nu Center. esprit Warriors NBA Golden State Warriors nom Arena Chase

Basketballtröjor från San Antonio Spurs

San Antonio Spurs, som grundades 1967, är en ikonisk NBA franchise baserad i San Antonio, Texas. Med fem NBA titlar på meritlistan, 1999, 2003, 2005, 2007 och 2014, har Spurs skrivit ligahistoria tack vare sin culture excellens och sitt enastående lagspel. Under ledning av den legendariske coachen Gregg Poppovich sedan 1996 är Spurs kända för sin disciplinerade och strategiska spelstil, medaccent tonvikt på lagsammanhållning och kollektiv framgång snarare än individuella prestationer. Laget har en stor fanskara på France på grund av antalet franska spelare som har spelat för franchisen: Tony Parker, Boris Diaw, Ian Mahinmi, Nando de Colo, Joffrey Lauvergne och för närvarande Victor Wembanyama och Sidy Cissoko. Bland legendarerna i franchisen: Tim Duncan David Robinson, Manu Ginobili, Kawhi Leonard och, naturligtvis, Tony Parker. Deras hårda arbetsmoral och engagemang för att vinna har gett Spurs respekt och beundran från fans över hela världen. Fansen på San Antonio Spurs, som kallas "Spurs Nation", är kända för sin orubbliga lojalitet och sitt ovillkorliga stöd för laget, fyller AT&T Center vid varje hemmamatch och skapar en atmosfär av enighet och passion.

Basketballtröjor från Houston Rockets

Houston Rockets, grundat 1967, är en ikonisk NBA franchise baserad i Houston, Texas. Med två NBA -titlar i bagaget, 1994 och 1995, har Rockets skrivit ligahistoria tack vare sin talang, beslutsamhet och vågade spelstil. Laget har varit hem för några av de största spelarna i NBA, inklusive Hakeem Olajuwon, Clyde Drexler, Yao Ming, Tracy McGrady och James Harden . Deras enastående prestationer på planen och deras engagemang har gett Rockets respekt och beundran från fans över hela världen. Under ledning av ett team av begåvade tränare och elitidrottare är Rockets kända för sitt spel rapide, sitt fruktade trepoängsskytte och sin tävlingsmentalitet. De fortsätter att inspirera fansen med sin beslutsamhet att uppnå excellens och sin förmåga att övervinna hinder. Supporterbasen Houston Rockets, med smeknamnet "Red Nation", är känd för sin smittsamma entusiasm och sitt orubbliga stöd för laget och fyller Toyota Center vid varje hemmamatch.

Ett brett urval av artiklar NBA

Oavsett om det gäller tröjor, shorts, kepsar , bollar eller jackor har vi allt du behöver för att stolt representera lagen i Western Conference. Återupplev ikoniska basketögonblick varje gång du bär en produkt från kollektionen. NBA

  • Tröjor: Från Michael Jordan till Lebron James, via Larry Bird, hitta tröjor från legender som har präglat historien om NBA. Samt tröjor från Team USA och All-Stars.
  • Shorts shorts: Perfekt för en match med vännerna eller bara för att koppla av, våra tröjor återspeglar passionen för spelet. NBA
  • Kepsaroch mössor: Oavsett om du befinner dig mitt i sommaren eller djupt inne i vintern kan du visa din kärlek till NBA med vårt utbud av snygga kepsar och mössor.