Basketboll Replica

Hitta Replica Wilson ballongerna för dina favoritlag NBA: Los Angeles Lakers Chicago Bulls , Golden State Warriors eller Miami Heat

Fler filter

Fallande ordning
Sida:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Basketbollar

Basketbollar är oftast orangefärgade ball och är vanligtvis tillverkade av läder, gummi eller syntetmaterial.

Vilken storlek på basketboll ska jag välja?

Storleken på basketbollen beror på om du är man, kvinna eller barn. För män används storlek 7 .

För kvinnor rekommenderas storlek 6 och för barn under 12 år rekommenderas en boll i storlekarna 3 till 5.

Det är viktigt att förstå att ju större storlek, desto större omkrets och vikt. Så fram till dess att ditt barn är 12 år måste du anpassa dig till hans eller hennes behov.

NBADen amerikanska basketligan.

NBA, en förkortning för National Basketball Association, är den största professionella basketligan i Nordamerika. Den grundades 1946 och elle består av 30 lag (29 i USA och 1 på Canada) som är indelade i två konferenser: Eastern Conference och Western Conference.
Ligan grundades den 6 juni 1946 under namnet nom av BAA (Basketball Association of America) och blev NBA 1949 efter att ha slagits ihop fusion med NBL (National Basketball League). NBA är en av de fyra största professionella ligorna i amerikansk sport, tillsammans med NFL (amerikansk fotboll), MLB (baseboll) och NHL (ishockey), och är en obestridd referens i världen av professionell basket för herrar.

Den ordinarie säsongen inleds i oktober och omfattar 82 matcher, följt av slutspelet där de huit bästa lagen i varje konferens möts. I finalen möts det bästa laget från Eastern Conference och det bästa laget från Western Conference, och det premier lag som vinner fyra matcher koras till Champion NBA.
NBA är inte bara en liga, det är en livsstil. För basketfans finns det inget som slår känslan av att bära sin favoritklubbs färger och logotyp.

De mest ikoniska franchiserna NBA

Oavsett om du är ett fan av dynastierna Bulls eller Lakers, eller om ditt hjärta klappar för Celtics, Raptors eller Suns, har vi något för varje NBA-fan. Varje del i vår kollektion är designad med omsorg om detaljerna, så att du kan vara säker på att du äger en autentisk del av NBA historia.

Bollen Replica Lag NBA

Förbli lojal med Wilson NBA Team Tribute basketbollar. Lädret har ett heltäckande mönster av ditt lags primär- och sekundärfärger, med lagets logotyp väl synlig på framsidan. Performance-lädret är utformat för att ta sig an den plan du väljer, med hållbart grepp för grova ytor.