Basketskor till salu

Bra skor är nödvändiga för att spela basketboll! Dra nytta av exceptionella rabatter på ett brett utbud av märken av skor: Asics, adidas, Nike, Puma, Under Armour, Jordan, Peak, etc. Produkter kommer att läggas till varje dag under den 4 veckor långa rean. Exceptionella rabatter på ett brett sortiment av sneakers

Fler filter

Fallande ordning
Sida:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Sommarförsäljning 2024

Sommarrean2024 är ett perfekt tillfälle att köpa skor till ett reducerat pris. Försäljningen av basketskor är exceptionell och erbjuder en mängd olika möjligheter. Med otroliga rabatter kommer det att finnas en sko som passar alla typer av spel, oavsett din stil och dina preferenser. Försäljning av basketskor är perfekt för både professionella och amatörspelare.

Att välja basketskor enligt position

Det finns tre typer av positioner i basket: point guard, wing och inside .

För point guards rekommenderas låga skor. De ger dig den rörelsefrihet du behöver för att organisera spelet och förflytta dig snabbt.

Wingspelare bör anpassa sina val efter sina tekniska kvaliteter. Den här positionen kräver stor mångsidighet. Det är därför vi rekommenderar ett par med medelhög höjd vid vristen. Om du till exempel är en extremt offensiv kantspelare är en slitstark modell med bra dämpning att föredra.

Innerpositionerna och pivots är de där kontakt och stöd är mest efterfrågat. Vi rekommenderar därför ett par rejäla skor med bra dämpning, så att du kan stå upp mot dina motståndare.