Ryggsäck Herschel heritage

Ryggsäck Herschel heritage
Börjar på: 900,40 kr

Slut i lager

Beskrivning

Ryggsäck Herschel heritage

ryggsäck Herschel Heritage ären av varumärkets ikoniska väskor Herschel med sin insida i konstläder och lilla logotyp som är insydd framtill.
Med en design som är både ledig och vintage har den inspirerats av det amerikanska stadsuniversumet och bergsklättringsmodeller för att erbjuda modernitet och kvalitet till konsumenterna. Denna ryggsäck är perfekt för vardagsbruk.

Med sin design i 100% polyester och botten i läderimitation gerdenna ryggsäck Herschel Heritage både studenter och arbetare en helt modern look och framför allt optimal hållbarhet så att du kan ta den med dig överallt. Den stängs med en högkvalitativ dragkedja.

insidan har denna ryggsäck Herschel Heritage ettrymligt förvaringsfack med en elastisk ficka, perfekt för en 15,4-tums bärbar dator. Inredningen, som är helt fodrad och tryckt med röda och vita vertikala linjer, är särskilt originell. Den har också en mediaficka med kabelhantering. Detta gör att du kan förvara din MP3-spelare inuti väskan så att du kan lyssna på din musik i full säkerhet.

utsidan har ryggsäcken Herschel Heritage enliten framficka med dragkedja, perfekt för förvaring av nycklar, resedokument och identitetshandlingar. Den har två justerbara, vadderade axelremmar och en förstärkt rygg för bekväm bärning på ryggen. Ett bärhandtag i konstläder ger ett brett, effektivt och bekvämt grepp.

Mer information

Varumärke Herschel
Tillverkarens SKU 10007
Storlek TU - Franska storlekar som standard
Kön Blandad
Åldersgrupp Junior