Låda med 24 energigeler för långdistans - berikade med natrium och bcaa choklad/cocogu genery

Låda med 24 energigeler för långdistans - berikade med natrium och bcaa choklad/cocogu genery

855,57 kr

774,36 kr

-9%
Öka din energi för långdistansprestationer med Gu Energy ROCTANE Energy Gel med choklad och kokosnöt, berikad med natrium och BCAA.
Lägg till i önskelista

Tillgängliga - Levereras i 6 eller 8 dagar

Beskrivning

Låda med 24 energigeler för långdistans - berikade med natrium och bcaa choklad/cocogu genery

Gu Energy GEL ROCTANE energigel är en högkvalitativ produkt som är speciellt utformad för idrottsutövare som vill ha en energikick under långa, intensiva ansträngningar. Med sin läckra choklad-/kokossmak är denna energigel en riktig njutning för smaklökarna samtidigt som den tillför viktiga näringsämnen för att bibehålla din prestationsförmåga.

Denna energigel är berikad med natrium och BCAA (grenade aminosyror) för att ge din kropp den energi den behöver under träning och tävling. Natrium hjälper till att upprätthålla elektrolytbalansen och förebygga muskelkramper, medan BCAA hjälper till att minska trötthet och förbättra muskelåterhämtningen.

Med bara 100 kalorier per gel är Gu Energy GEL ROCTANE Energy Gel en effektiv, lätt energikälla för idrottare som behöver bibehålla sin energinivå under långa perioder. Den är idealisk för aktiviteter som maraton, triathlon, cykling eller någon annan uthållighetssportendurance.

Förpackningen med 24 gels är praktisk och lätt att bära med sig, vilket gör den till den perfekta följeslagaren under träningspass och tävlingar. Den mjuka konsistensen som är lätt att svälja gör också gelén idealisk för konsumtion under träning utan att orsaka obehag.

Tillverkad av Gu Energy, ett varumärke som är känt för sina högkvalitativa produkter och naturliga ingredienser, är denna energigel ett säkert val för idrottare som kräver det allra bästa från sin sportnäring. Så vänta inte längre, prova Gu Energy GEL ROCTANE energigel och ge din kropp den energi den behöver för att uppnå dina idrottsliga mål!

Mer information

Varumärke GU Energy
Tillverkarens SKU 10415
Färg Uni
Färg Flerfärgad
Storlek TU - Franska storlekar som standard
Kön Blandad
Åldersgrupp Vuxen