Förpackning med 5 smältande energibars, inklusive 1 gratis bar Apurna Citron/Amande [Storlek 25 g]

Förpackning med 5 smältande energibars, inklusive 1 gratis bar Apurna Citron/Amande [Storlek 25 g]
86,89 kr
Öka din energi med detta paket med 5 smältande energibars Apurna Citron/Amande, inklusive 1 gratis. Perfekt för optimal hälsa och välbefinnande.
Lägg till i önskelista

Tillgängliga - Levereras på 24 timmar

Beskrivning

Förpackning med 5 smältande energibars, inklusive 1 gratis bar Apurna Citron/Amande

Upptäck ett utsökt och energigivande sätt att ta hand om din kropp med vårt paket med 5 smältande Apurna citron- och mandelbars. Dessa bars är speciellt framtagna för hälso- och friskvårdsentusiaster och erbjuder den perfekta blandningen av naturliga ingredienser för att ge dig en boost före, under eller efter din fysiska aktivitet.

Varje bar är noggrant tillverkad av Apurna, ett varumärke som är känt för sin kvalitet och sitt engagemang för sina kunders välbefinnande. Med en frisk, syrlig citronsmak och en touch av mandelsötma är dessa bars en riktig explosion av smak i munnen.

Förutom sin utsökta smak är dessa bars också rika på viktiga näringsämnen för din kropp. De är en omedelbar energikälla tack vare en blandning av kolhydrater och proteiner. De innehåller även vitaminer och mineraler som bidrar till att bibehålla en god hälsa och förbättra din fysiska prestationsförmåga.

Vårt paket med 5 smältande energibars Apurna är den perfekta följeslagaren för alla dina sportaktiviteter eller för en hektisk dag. Lägg en i sportväskan eller handväskan för ett hälsosamt, näringsrikt mellanmål när som helst.

Och som om det inte vore nog ger vi bort en sjätte bar med detta paket! Ta chansen att upptäcka alla smaker påApurna och glädja dina smaklökar.

I vårt paket med 5 smältande energibars Apurna hittar du det perfekta sättet att kombinera njutning och välbefinnande varje dag. Gör något för din kropp och välj kvalitetsbarer från ett pålitligt varumärke. Beställ nu och låt dig överraskas av den oemotståndliga smaken av våra citron- och mandelbars.

Mer information

Varumärke Apurna
Tillverkarens SKU 114254501
Färg blå/gul
Färg Blå
Storlek 25 g - Franska storlekar som standard