Höghalsad träningsjacka med tigermönster och kattpatch Project X Paris

Höghalsad träningsjacka med tigermönster och kattpatch Project X Paris

Börjar på: 733,95 kr

309,13 kr

-58%
Välj denna höghalsade träningsjacka från Project X Paris, med tigermotiv och kattliknande stil, för en trendig och unik look.
Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 733,95 kr

309,13 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Höghalsad träningsjacka med tigermönster och kattpatch Project X Paris

Letar du efter ett trendigt plagg att komplettera din garderob med? Kolla in denna magnifika träningsjacka med hög krage och tigermotiv och kattlapp, designad av det franska märket Project X Paris. Denna jacka kombinerar perfekt stil och komfort för en modern, urban look.

Denna träningsjacka är tillverkad av kvalitetsmaterial och är mjuk och lätt. Dess tigermotiv ger en vild och originell touch till din outfit, medan kattpatchen ger en touch av karaktär och mystik.

Jackans höga krage skyddar dig mot vind och kyla samtidigt som den ger din outfit en touch av elegans. Den noggranna finishen och de fint utformade detaljerna vittnar om varumärkets expertis och uppmärksamhet på detaljer Project X Paris.

Mångsidig och lätt att kombinera, denna jacka passar alla dina stilbehov. Bär den med jeans och sneakers för en avslappnad look look, eller över en klänning för en mer elegant stil. Du kan också bära den året runt, antingen på hösten för att skydda dig mot de första frostgraderna, eller på sommaren för svalare kvällar.

Med denna träningsjacka med tigermönster och hög hals kommer du att ligga i framkant av modet och sticka ut med stil. Så vänta inte längre med att lägga till detta måste-ha-plagg till din klädkollektion! Lita på kvaliteten och stilen hos Project X Paris och låt dig förföras av denna kattinspirerade jacka.

Mer information

Varumärke Project X Paris
Tillverkarens SKU 1930052_BKOR
Färg bkor
Färg Svart
Kön Män
Åldersgrupp Vuxen