Benpress DKN Technology F2G [Storlek 250x103x154 cm]

Benpress DKN Technology F2G [Storlek 250x103x154 cm]

42 788,27 kr

31 331,67 kr

-27%
Förbättra dina träningsresultat med benpressen DKN Technology F2G, designad av ett ledande varumärke.
Lägg till i önskelista

Tillgängliga - Levereras i 6 eller 8 dagar

Beskrivning

Benpress DKN Technology F2G

DKN Technology F2G benpress är det perfekta valet för tous fitness och bodybuilding-entusiaster. Denna högkvalitativa maskin tillverkas av det välkända varumärket DKN Technology, som är känt för sin innovativa och högpresterande fitness utrustning.

Benpressen DKN Technology F2G är speciellt utformad för riktad benträning och erbjuder en mängd olika sätt att stärka och tona dina muskler. Oavsett om du är nybörjare eller en erfaren motionär är den här maskinen lämplig för tous alla träningsnivåer tack vare dess anpassningsbara inställningar.

Tack vare sin solida och robusta structure erbjuder DKN Technology F2G benpress optimal stabilitet under dina träningspass. Dess eleganta, moderna design passar perfekt in i alla fitness eller hemmagym.

Benpressen DKN Technology F2G har ett justerbart motståndssystem så att du kan välja intensiteten på din träning. Dessutom gör de olika lutningsvinklarna att du kan rikta in dig på olika muskelgrupper för optimala resultat.

Oavsett om du vill stärka quadriceps, hamstrings, sätesmusklerna eller vaderna erbjuder DKN Technology F2G benpress en mängd olika övningar för att arbeta tous dessa muskler på djupet. Du kommer att kunna uppnå dina mål för muskeluppbyggnad och muskelförstärkning på ett säkert och effektivt sätt.

Benpressen DKN Technology F2G har också en bekväm vadderad sits och ergonomiska handtag för bekväm och smärtfri användning. Dessutom gör kabelskivsystemet att du kan utföra flytande, naturliga rörelser utan risk för skador.

tous Kort sagt, DKN Technology F2G benpress är en förstklassig utrustning för fitness och bodybuilding-entusiaster. Tack vare sin mångsidighet, stabilitet och komfort kommer elle att följa med dig i dina träningspass för synliga och varaktiga resultat. Så vänta inte längre och unna dig detta viktiga verktyg för allsidig benträning.

Mer information

Varumärke DKN Technology
Tillverkarens SKU 20562
Färg svart
Färg Svart
Storlek 250x103x154 cm - Franska storlekar som standard
Kön Blandad
Åldersgrupp Vuxen
Antal per produkt 1