Intelligent elektrisk träningsbänk DKN Technology

Intelligent elektrisk träningsbänk DKN Technology

3 611,60 kr

2 804,80 kr

-22%
Förbättra din träning med den intelligenta tekniken i DKN:s elektriska träningsbänk. Designad av DKN Technology för optimal prestanda.
Lägg till i önskelista

Tillgängliga - Levereras i 6 eller 8 dagar

Beskrivning

Intelligent elektrisk träningsbänk DKN Technology

Den intelligenta elektriska viktbänken DKN Technology är den perfekta sportutrustningen för tous idrottare och fitness entusiaster. Designad av det välkända varumärket DKN Technology, ger denna viktbänk dig en komplett och effektiv träning för att utveckla din styrka och endurance.

Oavsett om du är nybörjare eller expert är denna träningsbänk lämplig för tous alla nivåer och erbjuder ett brett utbud av övningar för att arbeta tous muskelgrupper. Tack vare den intelligenta tekniken kan du anpassa din träning genom att justera motståndet och lutningen på bänken så att den passar dina behov och mål.

Utrustad med en robust och hållbar structure garanterar denna träningsbänk maximal säkerhet under dina träningspass. De högkvalitativa materialen som används av DKN Technology garanterar optimal stabilitet och komfort, så att du kan koncentrera dig helt på din träning.

Förutom den elektriska funktionen är denna träningsbänk också utrustad med en LCD-skärm som visar din puls, antalet förbrända kalorier ochautres andra viktiga data för att övervaka dina framsteg. Du kan också ansluta din smartphone eller surfplatta via Bluetooth för att få tillgång till personliga träningsprogram och träningsvideor.

Denna smarta elektriska träningsbänk är en klok investering i din hälsa och ditt välbefinnande. Oavsett om du vill gå ner i vikt, tona din kropp eller förbättra dina sportprestationer kommer den att vara din viktigaste allierade. Beställ din träningsbänk nu på DKN Technology och ta din träning till nästa nivå.

Mer information

Varumärke DKN Technology
Tillverkarens SKU 20802
Färg svart
Färg Svart
Storlek TU - Franska storlekar som standard
Kön Blandad
Åldersgrupp Vuxen
Antal per produkt 1