Linne för flickor Hummel Irita

Linne för flickor Hummel Irita

Börjar på: 244,24 kr

208,38 kr

-15%
Det trendiga och bekväma linnet Hummel Irita för tjejer kombinerar stil och prestanda för sportiga tjejer. Upptäck det nu!
Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 244,24 kr

208,38 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Linne för flickor Hummel Irita

Hummel Irita linne för tjejer är ett måste för alla sportiga tjejer. Detta linne är designat av det ikoniska varumärket Hummel och kombinerar stil och funktionalitet för att ge den perfekta outfiten för alla aktiviteter.

Linnet för tjejer Hummel Irita är tillverkat av högkvalitativa material för att säkerställa optimal komfort hela dagen. Det lätta, ventilerande tyget låter huden andas och transporterar bort fukt för att hålla dig torr även under de mest intensiva träningspassen.

Designen på detta linne är både snygg och modern, med den ikoniska Hummel -logotypen tryckt på framsidan, vilket ger en touch av stil till dina sportkläder. Detta linne finns i en rad olika färger och passar alla smaker och stilar.

Detta linne är speciellt utformat för unga flickor och finns i storlek junior för en perfekt och bekväm passform. Det är perfekt för alla sportaktiviteter som fotboll, basket, volleyboll -ball eller helt enkelt för ett träningspass på gymmet.

Förutom att vara bekväm och snygg är Hummel Irita linne för flickor också mycket praktiskt. Det tuffa, slitstarka tyget gör det perfekt för vardagsbruk och för att motstå slitage som orsakas av regelbundna träningspass.

Oavsett om du planerar en dag full av sportaktiviteter eller ett träningspass på gymmet, kommer Hummel Irita linne för tjejer att vara den perfekta allierade som följer med dig på alla dina sportäventyr.

Missa inte detta kvalitetslinne från Hummel, känt för sitt engagemang för kvalitet och stil. Lägg till det i din sportkollektion nu och njut av dess exceptionella komfort och prestanda. Perfekt för tjejer som letar efter en sportig och trendig look, Hummel Irita linne för tjejer är ett måste-ha val. Beställ det nu och ge din sportgarderob ett lyft!

Mer information

Varumärke Hummel
Tillverkarens SKU 224645-6367
Färg grön
Färg Grön
Kön Kvinna
Åldersgrupp Junior