Sportväska Le Coq Sportif Paris 2024 N° 1

Sportväska Le Coq Sportif Paris 2024 N° 1

856,99 kr

687,43 kr

-20%
Boosta din träning med sportväskan Le Coq Sportif Training N° 1. Bekväm, slitstark och snygg - den perfekta följeslagaren för sportentusiaster.
Lägg till i önskelista

Tillgängliga - Levereras på 24 timmar

Beskrivning

Sportväska Le Coq Sportif Paris 2024 N° 1

Sportväskan Le Coq Sportif Training N° 1 är den perfekta följeslagaren för dina träningspass och sportaktiviteter. Den är designad av det berömda franska varumärket Le Coq Sportif och kombinerar stil och funktionalitet till perfektion.

Sportväskan har en modern, strömlinjeformad design med märkets ikoniska logotyp. Den är tillverkad av högkvalitativa material och är både slitstark och lätt, vilket gör den till det perfekta valet för dina sportresor.

Det stora huvudfacket har generös kapacitet för alla dina sportartiklar, t.ex. skor, kläder och vattenflaska. Dessutom är den utrustad med invändiga och utvändiga fickor för organiserad och lättillgänglig förvaring.

Den här sportväskan är också bekväm att bära. De vadderade, justerbara axelremmarna och det förstärkta handtaget gör att du kan bära den bekvämt, oavsett om du bär den på axeln eller i handen. Dessutom har väskan en förstärkt botten för ökad stabilitet när den placeras på marken.

Oavsett om du är en professionell idrottare eller en passionerad amatör kommer sportväskan Le Coq Sportif Training N° 1 att vara din allierade under alla träningspass. Dess eleganta stil och oklanderliga kvalitet gör den också till en trendig accessoar för dina dagliga resor. Vänta inte, unna dig denna måste-ha sportväska från Le Coq Sportif.

Mer information

Varumärke Le Coq Sportif
Tillverkarens SKU 2410472
Färg insignia blå
Färg Blå
Storlek TU - Franska storlekar som standard
Storleksguide
Kön Blandad
Åldersgrupp Vuxen
Sortiment Jeux Olympiques 2024