T-shirt för kvinnor France Olympique Paris 2024

T-shirt för kvinnor France Olympique Paris 2024

Börjar på: 428,50 kr

348,19 kr

-19%
Upptäck damt-shirten Le Coq Sportif EFRP 24, ett måste för mode- och sportfans. Utnämnt till ett av de bästa varumärkena!
Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 428,50 kr

348,19 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

T-shirt för kvinnor France Olympique Paris 2024

Denna magnifika dam-T-shirt från det kända varumärket Le Coq Sportif är ett måste för alla mode- och sportfans. Denna t-shirt, kallad "Women's T-shirt Le Coq Sportif EFRP 24", kombinerar stil och komfort till perfektion, vilket gör den till ett måste i din garderob.

Le Coq Sportif EFRP är känt för sina kvalitetskläder och den här T-shirten är inget undantag. Den är tillverkad av förstklassiga material och är både mjuk och slitstark, så att du kan känna dig bekväm hela dagen.

Den feminina, eleganta designen framhäver din figur samtidigt som du kan röra dig fritt. Med sin smala passform och korta ärmar passar den alla kroppsformer och kan bäras både till sport och fritid.

T-shirten Le Coq Sportif EFRP 24 för damer är också en hyllning till det franska varumärket, med dess emblematiska logotyp broderad på framsidan. Det är en sann symbol för fransk elegans som du kan bära med stolthet.

Oavsett om du är en ivrig löpare, ett fan av yoga eller bara letar efter en bekväm t-shirt för dina lata dagar, kommer den här t-shirten att vara din bästa allierade. Den är perfekt för alla tillfällen och anpassar sig till din personliga stil.

Kort sagt är Le Coq Sportif EFRP 24 T-shirt för damer ett måste för alla moderna, aktiva kvinnor. Missa inte detta kvalitetsplagg som kommer att följa med dig på alla dina äventyr. Lägg till den i din kollektion nu och unna dig en look som är både sportig och chic!

Mer information

Varumärke Le Coq Sportif
Tillverkarens SKU 2421265
Färg ny optisk vit
Färg Vit
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen
Team France
Sortiment Jeux Olympiques 2024