Jacka med dragkedja och tryckt rand Project X Paris

Jacka med dragkedja och tryckt rand Project X Paris

Börjar på: 979,29 kr

580,06 kr

-41%
Ta din stil till nästa nivå med jackan med dragkedja Project X Paris, som kombinerar elegans och avslappnad stil i ett och samma plagg.
Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 979,29 kr

580,06 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Jacka med dragkedja och tryckt rand Project X Paris

Jackan med dragkedja och tryckt rand Project X Paris är både elegant och avslappnad och är det perfekta plagget för att ge en touch av stil till din look. Jackan är designad av det kända franska märket och är den perfekta blandningen av mode och komfort.

Den smala passformen och den tryckta randen på sidan ger plagget en modern och trendig touch. Den är lätt att matcha med din vardagsoutfit, oavsett om det gäller en utekväll med vänner eller en dag på kontoret. Dragkedjan framtill gör att du kan bära den öppen eller stängd, beroende på humör och väder.

Jackan är tillverkad av kvalitetsmaterial och är både lätt och slitstark, perfekt att ta med på alla dina äventyr. Den tidlösa designen gör att du kan bära den säsong efter säsong, utan att någonsin tröttna på den.

Med jackan med dragkedja och tryckt rand Project X Paris kan du hävda din stil och personlighet under alla omständigheter. Så vänta inte längre med att lägga till detta måste i din garderob och låt dig förföras av det berömda franska varumärkets expertis och stil. Beställ nu och gör dig redo att göra ett statement vart du än går!

Mer information

Varumärke Project X Paris
Tillverkarens SKU 2433123_GG
Färg gg
Färg Grå
Kön Män
Åldersgrupp Vuxen