Massagepistol Trigger Point Impact

Massagepistol Trigger Point Impact

2 447,31 kr

1 835,43 kr

-25%
Upptäck TriggerPoint slagmassagepistol för att förbereda och återhämta kroppen snabbare före och efter träning.
Lägg till i önskelista

Tillgängliga - Levereras i 2 eller 4 dagar

Beskrivning

Massagepistol Trigger Point Impact

Förbered kroppen bättre och återhämta dig snabbare före och efter träning med TriggerPoint slagmassagepistol. Slagmassage applicerar koncentrerade tryckimpulser på muskelvävnaden. Impact drivs av en tyst borstlös motor och ger en djupgående vävnadsmassage med 4 hastighetsinställningar för en kontrollerbar, riktad massage. Denna högpresterande massagepistol ökar blodflödet för att lindra ömma, stela muskler och påskynda återhämtningstiden. Ett vinklat handtag med en överlägsen viktdesign ger ökad komfort och gör det enkelt att kontrollera trycket. Det universella massagehuvudet är optimerat för användning på flera muskelgrupper för att återfukta muskelvävnaden och förbättra rörelseomfånget. Ta med digImpact på resan tack vare den resevänliga designen och det uppladdningsbara batteriet som räcker i över 2 timmar. Denna högpresterande massagepistol med slagverk hjälper dig att röra dig bättre.

  • Slagmassagepistol för att öka blodcirkulationen, återfukta muskelvävnaden och förbättra rörelseomfånget före och efter träning.
  • Tyst borstlös motor med 4 hastigheter för optimal massageintensitet och tryck.
  • Vinklat handtag för att balansera vikten och ge bättre grepp, komfort och kontroll.
  • Uppladdningsbart batteri för över 2 timmars kontinuerlig massage med 26 volts uteffekt.
  • 4 hastigheter (enligt användarhandboken) inkluderar +/- 300 varv/min: Hastighet 1- 2100 varv/min; Hastighet 2- 2400 varv/min; Hastighet 3- 2900 varv/min; Hastighet 4- 3300 varv/min
  • Vikt: 2,4 kg
  • Mått: 7,5" x 2" x 10,3"

Mer information

Varumärke Trigger Point
Tillverkarens SKU 4454
Färg svart
Färg Svart
Storlek TU - Franska storlekar som standard
Kön Blandad
Åldersgrupp Vuxen