Hopfällbart böjt löpband Bodytone Home [Storlek 40x120 cm]

Hopfällbart böjt löpband Bodytone Home [Storlek 40x120 cm]

7 467,93 kr

5 764,97 kr

-23%
Få ett effektivt träningspass hemma med det vikbara böjda löpbandet Bodytone, den perfekta bundsförvanten för din sportträning.

Slut i lager

Beskrivning

Hopfällbart böjt löpband Bodytone Home

Det böjda vikbara löpbandet Bodytone Home är den perfekta allierade för alla sportentusiaster och fitness. Detta innovativa löpband har designats av det kända varumärket Bodytone och är speciellt utformat för komplett och effektiv träning i hemmet.

Med sin unika böjda form ger detta löpband en mer naturlig och bekväm löpupplevelse. Tack vare den vikbara designen är det lätt att förvara och transportera, vilket gör det till ett perfekt val för små utrymmen eller för dem som behöver flytta sin utrustning regelbundet.

Detta löpband är perfekt för alla typer av träning, från en lätt jogging till ett intensivt träningspass. Det har en intuitiv konsol som låter dig spåra din hastighet, tillryggalagda sträcka, kaloriförbränning och mycket mer. Dessutom har den ett antal förinstallerade träningsprogram som hjälper dig att uppnå dina mål på fitness.

Detta löpband är tillverkat av högkvalitativa material och är hållbart och slitstarkt, vilket ger en lång livslängd och säker användning. Den eleganta, moderna designen passar utmärkt i alla hem.

Oavsett om du är nybörjare eller en erfaren idrottare är Bodytone Home vikbart böjt löpband ett måste från fitness för att förbättra din prestation och uppnå dina mål. Så vänta inte längre, unna dig det bästa för din hemmaträning med Bodytone.

Mer information

Varumärke Bodytone
Tillverkarens SKU 5057
Färg svart/blå
Färg Svart
Storlek 40x120 cm - Franska storlekar som standard
Kön Blandad
Åldersgrupp Vuxen