Jogging Puma Seasons Tech

Jogging Puma Seasons Tech

Börjar på: 979,42 kr

748,40 kr

-24%
Förbättra din löpning med Puma Seasons Tech, designad av det kända varumärket Puma för tävlingsentusiaster running.
Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 979,42 kr

748,40 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Jogging Puma Seasons Tech

jogging Puma Seasons Tech är det perfekta valet för löparentusiaster. Designad av det kända varumärket Puma, kombinerar denna jogging stil och prestanda för att följa med dig i alla dina running sessioner.

jogging Puma Seasons Tech är tillverkad av material av högsta kvalitet och erbjuder optimal komfort tack vare den åtsittande passformen och det lätta tyget som andas. Du kommer att kunna koncentrera dig helt på din löprunda utan att störas av obekväma kläder.

Puma:s Seasons Tech -teknik håller dig torr och bekväm i alla väder. Elle transporterar effektivt bort svett och skyddar dig samtidigt mot regn och vind. Så du kan fortsätta springa med fullständig sinnesfrid, även i regnet.

Den moderna, strömlinjeformade designen på jogging Puma Seasons Tech gör det också till ett trendigt plagg som du kan bära både på träningen och i vardagen tous. Det är en perfekt matchning till dina autres sportkläder eller streetwear.

Denna jogging är speciellt utformad för löpare och har praktiska detaljer som fickor med dragkedja där du kan förvara nycklar och telefon säkert. Den har också reflexremsor för optimal synlighet under dina nattliga löprundor.

Oavsett om du är nybörjare eller en erfaren löpare kommer jogging Puma Seasons Tech att vara med dig varje steg på vägen. Så vänta inte längre, lägg till den i din sportgarderob och spring med stil och komfort tack vare Puma.

Mer information

Varumärke Puma
Tillverkarens SKU 524896-01
Färg svart
Färg Svart
Kön Män
Åldersgrupp Vuxen