Bananpåse Los Angeles Dodgers MLB

Bananpåse Los Angeles Dodgers MLB
294,68 kr
Stöd ditt lag med stil med Los Angeles Dodgers midjeväska från New Era, ett måste för MLB -fans!
Lägg till i önskelista

Tillgängliga - Levereras i 5 eller 8 dagar

Beskrivning

Bananpåse Los Angeles Dodgers MLB

Midjeväskan Los Angeles Dodgers MLB från New Era är ett måste för alla fans av basebollaget Dodgers från Los Angeles. Med sin moderna design och oklanderliga kvalitet är denna väska ett måste för fans av det berömda laget MLB.

Denna midjeväska tillverkas av det prestigefyllda varumärket New Era och är både praktisk och snygg. Den är utformad för att passa alla kroppsformer tack vare den justerbara remmen. Du kan bära den runt midjan eller över axeln för en trendig, avslappnad look.

Logotypen Dodgers från Los Angeles visas stolt på framsidan av väskan, så att du alltid kan visa ditt stöd för ditt favoritlag. Lagets emblematiska färger, blått och vitt, finns också i hela väskan för en sann esprit tillhörighet.

Med den här midjeväskan kan du bära alla dina viktigaste saker säkert och enkelt. Huvudfacket med dragkedja är perfekt för din telefon, plånbok, nycklar och allt annat du behöver när du är på språng. Den dragkedjeförsedda framfickan ger dig dessutom extra utrymme för småsaker.

Oavsett om du ska till arenan för att heja på laget Dodgers eller bara ut på stan, kommer denna midjeväska att vara din allierade. Den slitstarka designen och den omsorgsfulla finishen gör den till en hållbar kvalitetsprodukt. Du kommer att kunna använda den under många säsonger framöver.

Sammanfattningsvis är Los Angeles Dodgers MLB midjeväska från New Era ett viktigt tillbehör för alla fans av laget. Med sin moderna design, praktiska funktion och stöd för ditt favoritlag kommer den garanterat att följa med dig på alla dina äventyr. Så vänta inte längre och lägg till den i din samling av Dodgers produkter just nu!

Mer information

Varumärke New Era
Tillverkarens SKU 60357001
Färg marinblå/rosa
Färg Blå
Storlek TU - Franska storlekar som standard
Storleksguide
Kön Män
Åldersgrupp Vuxen
Team Los Angeles Dodgers