Motorhuv Milan AC

Motorhuv Milan AC

367,28 kr

293,82 kr

-20%
Visa din kärlek till Milan AC i stil med New Era -kepsen - perfekt för alla fotbollsfans!
Lägg till i önskelista

Tillgängliga - Levereras i 5 eller 7 dagar

Beskrivning

Motorhuv Milan AC

Milan AC -mössan från New Era är en oumbärlig accessoar för alla fans av det ikoniska Milan AC-laget. Denna omsorgsfullt tillverkade mössa visar stolt färgerna och logotypen för ditt favoritlag.

Mössan är tillverkad av material av högsta kvalitet och erbjuder inte bara optimal komfort utan är också extremt slitstark. Oavsett om du stöder ditt lag på stadion eller skyddar dig mot kylan under vinteraktiviteterna kommer den här mössan att vara din trogna allierade.

Mössans snygga, moderna design gör den också till en modeaccessoar i sin egen rätt. Den kan bäras av både män och kvinnor och passar alla stilar. Med den här mössan kan du visa din kärlek till Milan AC och samtidigt vara trendig och snygg.

Oavsett om du har varit en hängiven supporter av Milan AC i flera år eller bara vill visa ditt stöd för ditt favoritlag, är denna mössa ett måste i din samling av merchandise.

Så lägg till denna Milan AC mössa från New Era i din varukorg. Det är ett praktiskt, bekvämt och snyggt val som du garanterat kommer att gilla. Gå till Milan AC! Forza Milan!

Mer information

Varumärke New Era
Tillverkarens SKU 60363652
Färg röd
Färg Röd
Storlek TU - Franska storlekar som standard
Storleksguide
Kön Män
Åldersgrupp Vuxen
Team Milan AC