Snapback-keps New York Yankees 9FIFTY Repreve

Snapback-keps New York Yankees 9FIFTY Repreve

Börjar på: 477,47 kr

358,10 kr

-25%
Visa din kärlek till Yankees med 9FIFTY New York snapback-kepsen från New Era, tillverkad av återvunna plastflaskor.

Slut i lager

Beskrivning

Snapback-keps New York Yankees 9FIFTY Repreve

Snapback-kepsen New York Yankees 9FIFTY Repreve från New Era är ett måste för alla fans av baseboll och Yankees -teamet från New York. Kepsen är tillverkad av hållbara och miljövänliga material och är både snygg och etisk.

Med sin klassiska snapback-skärning och broderade logotyp av den berömda Yankees från New York är denna keps en tidlös symbol för det legendariska MLB-laget. Oavsett om du går på en match på stadion eller bara vill bära dina färger med stolthet, kommer den här kepsen att vara din bästa allierade.

En av de mest anmärkningsvärda egenskaperna hos denna keps är dess användning av Repreve-teknik. Den är tillverkad av återvunna plastflaskor och är både miljövänlig och av hög kvalitet. Så du kan vara säker på att du inte bara stöder ditt favoritlag, utan också hjälper till att bevara vår planet.

Snapback-kepsen New York Yankees 9FIFTY Repreve har också fukthanteringsteknik för att hålla dig torr och bekväm, även under de varmaste dagarna. Dessutom gör snapback-passformen att du kan anpassa den till din storlek för optimal komfort.

Oavsett om du är ett långvarigt Yankees -fan eller bara letar efter en snygg och etisk basebollkeps, är New York Yankees 9FIFTY Repreve snapback-keps det perfekta valet. Så vänta inte längre, visa stolt ditt stöd för det legendariska teamet på New York med denna keps av högsta kvalitet.

Mer information

Varumärke New Era
Tillverkarens SKU 60364380
Färg marinblå
Färg Blå
Kön Män
Åldersgrupp Vuxen
Team New York Yankees
Sortiment 9FIFTY