Snapback-keps New Era New York Mets 9FIFTY

Snapback-keps New Era New York Mets 9FIFTY

Börjar på: 501,95 kr

376,46 kr

-25%
Gör ett stiluttalande med New Era snapback-keps från New York Mets. Ett måste för alla basebollfans.
Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 501,95 kr

376,46 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Snapback-keps New Era New York Mets 9FIFTY

New Era New York Mets 9FIFTY snapback-keps är den perfekta accessoaren för alla Mets-fans på New York. Tillverkad av det kända varumärket New Era, kombinerar denna keps stil och kvalitet för en bekväm och hållbar port upplevelse.

Designen på denna snapback-keps är inspirerad av det ikoniska laget New York Mets, med den officiella logotypen broderad på framsidan. De klara färgerna och de omsorgsfulla detaljerna gör att kepsen känns igen direkt och är ett måste för alla som samlar på basebollprylar.

Den här snapback-kepsen är tillverkad av högkvalitativa material och har en perfekt passform tack vare den justerbara tryckknappen baktill. Så du kan bära den hela dagen utan att känna dig obekväm.

Oavsett om du går på en Mets-match eller bara vill visa ditt stöd för ditt favoritlag på daglig basis, är New Era New York Mets 9FIFTY snapback-keps det perfekta valet. Elle kommer att ge en touch av sportig stil till alla outfits och låter dig stolt visa din passion för Mets.

Missa inte denna keps av högsta kvalitet och gå med i de tusentals fans som stolt bär New York Mets färger med New Era New York Mets 9FIFTY snapback-keps.

Mer information

Varumärke New Era
Tillverkarens SKU 60503479
Färg grå
Färg Grå
Kön Blandad
Åldersgrupp Vuxen
Team New York Mets
Sortiment 9FIFTY