Truckerkeps New Era Phoenix Suns NBA

Truckerkeps New Era Phoenix Suns NBA

428,50 kr

342,79 kr

-20%
Upptäck kepsen trucker New Era för att stödja Phoenix Suns från NBA med stil och komfort. Bär den med stolthet!
Lägg till i önskelista

Tillgängliga - Levereras på 24 timmar

Beskrivning

Truckerkeps New Era Phoenix Suns NBA

Kepsen trucker New Era Phoenix Suns NBA är ett måste för fans av basketlaget Phoenix Sunsball . Den är designad av det kända märket New Era och kombinerar stil och komfort för en sportig och trendig look.

Kepsen är tillverkad av högkvalitativa material och har en böjd skärm och en ventilerande meshkrona som håller dig sval hela dagen. Den ikoniska Phoenix Suns -loggan är broderad i relief på framsidan och visar stolt ditt stöd för laget.

Oavsett om du tittar på en match eller tar en promenad på stan är denna keps den perfekta accessoaren för att visa din passion för Phoenix Suns. Elle är också perfekt för att skydda ansiktet från solen under soliga dagar.

Kepsen trucker finns i flera olika storlekar och kan enkelt anpassas till ditt huvud för en perfekt passform. Elle är också lätt och enkel att bära, vilket gör den till ett perfekt val för sportaktiviteter.

Lägg till en touch av stil och stöd till din outfit med trucker New Era Phoenix Suns NBA kepsen. Det är ett måste för tous basketfans -ball av Phoenix Suns och ett viktigt tillskott till din kepsamling. Missa inte chansen att visa din kärlek till ditt favoritlag med denna högkvalitativa keps.

Mer information

Varumärke New Era
Tillverkarens SKU 60503490
Färg vit/svart
Färg Vit
Storlek TU - Franska storlekar som standard
Storleksguide
Kön Blandad
Åldersgrupp Vuxen
Team Phoenix Suns