Basebollkeps New Era New York Yankees 9FORTY MLB Patch

Basebollkeps New Era New York Yankees 9FORTY MLB Patch

428,50 kr

321,38 kr

-25%
Visa ditt stöd för Yankees New York med vår basebollkeps New Era 9FORTY MLB Patch. Stil, komfort och stolthet i ett.
Lägg till i önskelista

Tillgängliga - Levereras på 24 timmar

Beskrivning

Basebollkeps New Era New York Yankees 9FORTY MLB Patch

Basebollkepsen New Era New York Yankees 9FORTY MLB Patch är det perfekta valet för tous fans av Yankees New York . Med sin snygga design och överlägsna kvalitet är elle ett måste för tous alla som vill visa sitt stöd för sitt favoritlag.

Denna keps tillverkas av det kända varumärket New Era och är en perfekt blandning av stil och komfort. Elle har stolt den ikoniska Yankees -logotypen från New York broderad på framsidan, med MLB -patchen på sidan. Denna keps är inte bara en symbol för ditt lags stolthet, utan också en symbol för amerikansk baseboll.

Basebollkepsen New Era New York Yankees 9FORTY MLB Patch är utformad för att passa alla storlekar tack vare den justerbara ryggen. Elle är också lätt och andas, vilket gör den perfekt för de varma sommardagarna på stadion eller en promenad runt stan.

Oavsett om du är ett långvarigt fan eller precis har upptäckt baseboll är denna keps ett måste för tous Yankees fans av New York. Elle kan bäras med alla avslappnade kläder för att lägga till en touch av sportig stil och visa din passion för laget.

Så varför vänta? Köp din New Era New York Yankees 9FORTY MLB Patch basebollkeps nu och gå med i familjen av Yankees -fans på New York! Med sin tidlösa design och exceptionella kvalitet kommer denna keps att bli ett värdefullt tillskott till din samling av basebolltillbehör. Heja Yankees!

Mer information

Varumärke New Era
Tillverkarens SKU 60503506
Färg vit
Färg Vit
Storlek TU - Franska storlekar som standard
Storleksguide
Kön Blandad
Åldersgrupp Vuxen
Team New York Yankees
Sortiment 9FORTY