Kompressionsleggings Puma

Kompressionsleggings Puma

Börjar på: 483,02 kr

372,41 kr

-23%
Öka din prestationsförmåga på planen med legging compression Puma, designad för basket. Garanterad komfort och stil.
Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 483,02 kr

372,41 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Kompressionsleggings Puma

legging compression Puma är ett måste för basketspelare som vill ha prestanda och komfort. Denna legging är designad av det kända sportmärket Puma och är det perfekta valet för tous dina träningspass och matcher.

Denna legging är tillverkad av högkvalitativa material och erbjuder optimal kompression för att stödja dina muskler och förbättra blodcirkulationen. Det innebär att du kan stanna på planen längre och prestera ditt bästa i varje rörelse.

Den åtsittande passformen omsluter din kropp perfekt och ger dig total rörelsefrihet. Så du kan hoppa, springa och röra dig tous utan att känna obehag. Dessutom ger det elastiska midjebandet dig perfekt stöd under hela din fysiska aktivitet.

legging compression Puma har också dryCELL-teknik som transporterar bort svett så att du håller dig torr och sval även under de mest intensiva träningspassen. Så att du kan koncentrera dig helt på ditt spel utan att störas av fukt.

Du kommer också att älska den eleganta, moderna designen. Den finns i en rad olika färger så att du kan välja den som passar bäst för din stil och ditt lag. Så att du är redo att ta dig an dina motståndare med stil och självförtroende.

Oavsett om du är en erfaren spelare eller en passionerad nybörjare är legging compression Puma en viktig utrustning för att förbättra din prestation på planen. Så tveka inte, lägg den i din korg nu och var redo att ge allt i din nästa basketmatch.

Mer information

Varumärke Puma
Tillverkarens SKU 605080-02
Färg vit
Färg Vit
Kön Män
Åldersgrupp Vuxen
Antal per produkt 1