Sweatshirt med huva och känguruficka för kvinnor Puma Breanna Stewart

Sweatshirt med huva och känguruficka för kvinnor Puma Breanna Stewart

Börjar på: 979,42 kr

766,64 kr

-22%
Sweatshirt med huva och känguruficka Puma Breanna Stewart, det viktigaste för kvinnliga basketfans. Designad i samarbete med en känd idrottare.
Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 979,42 kr

766,64 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Sweatshirt med huva och känguruficka för kvinnor Puma Breanna Stewart

Denna damtröja med huva och känguruficka från Puma är ett måste för alla basketfans. Designad i samarbete med den berömda spelaren Breanna Stewart, kombinerar den stil och prestanda för att följa med dig på planen eller i ditt vardagsliv.

Denna sweatshirt är tillverkad av högkvalitativa material och erbjuder optimal komfort tack vare sin smala passform och fodrade huva. Kängurufickan håller dina händer varma samtidigt som den ger plagget en praktisk touch.

Designen på denna sweatshirt är både elegant och sportig, med varumärkeslogotypen Puma på bröstet och nom från Breanna Stewart på ryggen. Den finns i en rad olika färger för att passa tous alla smaker och humör.

Oavsett om du är på planen eller på läktaren och stöttar ditt favoritlag kommer den här tröjan att hålla dig varm samtidigt som du visar upp din passion för basket. Den är också perfekt för träningspass utomhus tack vare att den skyddar dig mot väder och vind.

Låt inte den här Puma Breanna Stewart sweatshirten gå dig förbi. Lägg till den i din sportgarderob nu och gör dig redo att ta dig an tous alla utmaningar, med stil och komfort.

Mer information

Varumärke Puma
Tillverkarens SKU 625932-01
Färg lila
Färg Violett
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen