Knästöd Zamst Filmista

Knästöd Zamst Filmista

Börjar på: 549,70 kr

439,76 kr

-20%
Skydda dina knän med Zamst Filmista Knee S Orthesis för vuxna, bekväm och justerbar. Finns i svart.
Franska storlekar som standard

Börjar på: 549,70 kr

439,76 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Knästöd Zamst Filmista

Zamst Filmista Knee S Orthosis är utformad för att ge optimalt stöd för ditt knä under sportaktiviteter. Denna unisexortos, lämplig för vuxna, tillverkas av det kända varumärket Zamst, känt för sina högkvalitativa produkter.

Tack vare sin filmdesign ger ortosen en mild och jämn kompression som hjälper till att minska inflammation och lindra smärta. Den har också aluminiumstag för ett stabilt och effektivt knästöd.

Knäortosen Zamst Filmista är speciellt utformad för att anpassa sig till knäets form, vilket ger optimal komfort och rörelsefrihet under fysisk aktivitet. Den är också lätt och diskret, vilket gör den enkel att bära under dina sportkläder.

Den snygga svarta designen gör den till en modern och trendig accessoar, perfekt för alla idrottsmän och kvinnor som är måna om sin look. Dessutom finns den i storlek S, som passar perfekt för medelstora knän.

Oavsett om du är professionell idrottare eller sportentusiast kommer Zamst Filmista Knee S Orthosis att vara din allierade när det gäller att förebygga skador och förbättra din prestation. Vänta inte längre, lägg vantarna på denna högkvalitativa knäortos nu och gör ditt knä till en tillgång för dina sportaktiviteter!

Mer information

Varumärke Zamst
Tillverkarens SKU 672201
Färg Svart
Färg Svart
Kön Blandad
Åldersgrupp Vuxen