Sweatshirt med huva och dragkedja Puma Better Essentials Made In France

Sweatshirt med huva och dragkedja Puma Better Essentials Made In France

Börjar på: 1 163,06 kr

906,08 kr

-22%
Var moderiktig och stöd Made In France med Puma Better Essentials zip-up hoodie. Komfort och stil garanteras!
Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 1 163,06 kr

906,08 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Sweatshirt med huva och dragkedja Puma Better Essentials Made In France

Hoodien med dragkedja Puma Better Essentials Made In France är ett måste för alla som letar efter ett plagg som är både bekvämt och snyggt. Den är tillverkad i France av det kända märket Puma och är det perfekta uttrycket för den franska textilindustrins expertis och kvalitet.

Denna huvtröja med dragkedja visar stolt den ikoniska Puma-logotypen, en symbol för varumärket under många år. Med en modern, avslappnad passform passar den både män och kvinnor. Den rena, tidlösa designen gör den lätt att matcha med en sportig eller avslappnad look.

Men den verkliga fördelen med denna sweatshirt ligger i dess förstklassiga tillverkning. Materialen har valts ut med omsorg för att ge optimal komfort och hållbarhet. Bomulls- och polyesterblandningen ger en behaglig mjukhet mot huden och en bra reglering av kroppsvärmen.

Hoodien med dragkedja Puma Better Essentials Made In France är också ett etiskt och ansvarsfullt val. Genom att välja en produkt som tillverkas i France bidrar du till att främja och stödja den lokala industrin. Dessutom använder Pumaengage hållbara material och respekterar höga standarder när det gäller arbetsförhållanden för sina anställda.

Oavsett om du är ett sportfan eller bara letar efter något bekvämt för dina dagliga aktiviteter, kommer denna hoody med dragkedja att vara din perfekta allierade. Så lägg till den i din garderob nu!

Mer information

Varumärke Puma
Tillverkarens SKU 682712-04
Färg grå
Färg Grå
Kön Män
Åldersgrupp Vuxen
Antal per produkt 1