Uppkopplad klocka Garett Elegance RT

Uppkopplad klocka Garett Elegance RT

1 395,18 kr

1 383,67 kr

Uppkopplad klocka Garett Elegance RT: elegans och sport kombinerat i en universell, vattentät modell. Aktivitetsmätning och telefonaviseringar.

Slut i lager

Beskrivning

Uppkopplad klocka Garett Elegance RT

Garett Men Elegance RT Smartwatch
Den innovativa Garett Men Elegance RT smartklockan med polsk meny har skapats för män som älskar utmaningar och uppskattar stil och klass. Denna modell kombinerar elegans med en sportig touch, vilket gör den både universell och tidlös. I många situationer kommer ett extra armband som fästs på klockan att vara oersättligt.

Garett Men Elegance RT fungerar lika bra i vardagen, på jobbet, under träningen eller på festen. Den är vattentät och har en mängd olika sportlägen, så att du enkelt kan följa dina framsteg. Den här smartklockan ersätter din smartphone eller mobila enhet i många situationer.

Vattentät enligt IP67
Gillar du utmaningar, sport och att tillbringa din fritid utomhus? Om dagliga aktiviteter, utomhusexpeditioner och klättring är din passion är smartklockan Garett Men Elegance RT den perfekta modellen för dig. Vattentäthetsklassningen IP67 garanterar skydd mot vatten, damm ochautres föroreningar. Enheten klarar upp till en halvtimme under vatten, tack vare det robusta höljet som skyddar den.

Telefonaviseringar, Bluetooth-samtal
Om du väntar på ett viktigt telefonsamtal och vill hålla kontakten med dina vänner ska du skaffa dig en pålitlig smartklocka Garett Men Elegance RT. Tack vare synkroniseringen med din mobiltelefon får du hela tiden alla meddelanden om SMS, inkommande samtal och appmeddelanden. Du kan använda din smartklocka för att föra ett samtal, tack vare den föregående parkopplingen med din smartphone. Glöm inte att separera dig från din telefon i alla situationer!

Sport- och pedometerlägen
Om du väntar på ett viktigt telefonsamtal och vill hålla kontakten med dina vänner, skaffa dig en pålitlig smartwatch Garett Men Elegance RT. Tack vare synkroniseringen med din mobiltelefon får du hela tiden alla meddelanden om SMS och inkommande samtal samt meddelanden från appen. Du kan använda din smartwatch för att föra ett samtal, tack vare den föregående parkopplingen med din smartphone. Glöm inte att separera dig från din telefon i alla situationer!

Sömn- och aktivitetsövervakning
Vill du ta hand om din hälsa och se till att du rör på dig regelbundet? Den pålitliga klockan Garett Men Elegance RT hjälper dig att göra just det! Meddelanden om att du rör dig för lite påminner dig hela tiden om att det är dags att ta en promenad eller träna lite. Dessutom berättar denna innovativa enhet för dig om du får tillräckligt med sömn varje natt. Allt du behöver göra är att sätta klockan på handleden innan du går och lägger dig, så kommer enheten att göra en avläsning. På morgonen vet du hur mycket tid din kropp har tillbringat i varje sömnfas och om du får tillräckligt med sömn.

Diskret filmläge
Den nya herrklockmodellen - Garett Men Elegance RT - är utrustad med ett speciellt läge som gör det möjligt för enheten att fungera enbart med analoga funktioner. Det diskreta filmläget innebär att skärmen tillfälligt stängs av och att alla meddelanden tystas. Detta användbara alternativ fungerar inte bara på bio eller teater, utan också under ett viktigt möte, ett besök hos en vän eller när du vill tillbringa en lugn stund med din favoritbok. Glöm distraherande aviseringar från din telefon under hela dagen: nu kan du koncentrera dig på ditt arbete eller ta en tupplur i tystnad.

Alternativet "Hitta min enhet"
Ibland försvinner en liten klocka i en ryggsäck, resväska eller toalettväska. Det kan också hända att du glömmer var du har lagt den, och därför har alternativet "Find My Device" introducerats i Garett Men Elegance RT smartwatch-systemet. Du kan enkelt starta den från din telefon som är synkroniserad med din klocka. På bara några sekunder får du en avisering på din klocka, så att du kan vara säker på att hitta din enhet i närheten. Du behöver inte stå på händer och leta i hemmets alla skrymslen och vrår, eftersom du har kontrollen med bara ett klick.

Pulsmätare, blodtrycksmätare och pulsoximeter
Systematisk mätning av blodtryck och puls är användbart för alla. Det rekommenderas för äldre och för dem som tycker om fysisk aktivitet, oavsett om de är amatörer eller professionella idrottsmän och kvinnor. Klockan Garett Men Elegance RT har en pulsmätare och en blodtrycksmätare, två alternativ som gör att du kan kontrollera din puls och ditt blodtryck regelbundet. Smartklockan har också en pulsoximeter som mäter syresättningen i artärblodet. Klockan Garett Men Elegance RT är lämplig för alla - unga och fysiskt aktiva personer såväl som äldre.

Vätskepåminnelse, stoppur och nedräkningstimer
Rätt vätskeintag är viktigt för att må bra och se bra ut. Kommer du ihåg att vi rekommenderar att du dricker minst 2 liter vatten om dagen? Ta hand om din hälsa med den pålitliga smartklockan Garett Lady Elegance RT och få regelbundna meddelanden om att du behöver fylla på med vätska. Smartklockan är också utrustad med stoppur och timer, som ärautres användbara vardagsfunktioner, så att du kan laga ett perfekt kokt eller hårdkokt ägg och mäta tiden det tar att slutföra intervaller under träningen.

Registrera din aktivitet i Da Fit-appen
Regelbunden fysisk aktivitet hjälper dig att må bra, vara vid god hälsa och ha en smal, atletisk figur. Ladda ner Da Fit-appen, tillgänglig för Android- eller iOS-enheter, för att följa dina framsteg. Alla dina aktiviteter som träningspass, sömn, vattenintag, stegräknare, blodtryck, hjärtfrekvens och pulsoximeteravläsningar lagras permanent i appens minne. Så du behöver inte oroa dig för att data försvinner och inte sparas någonstans. Håll koll på dina träningspass och fortsätt framåt!

Mer information

Varumärke Garett
Tillverkarens SKU 85176200-MEN_ELEGANCE_RT_CZAR_SKOR
Färg svart/läder
Färg Svart
Storlek TU - Franska storlekar som standard
Kön Män
Åldersgrupp Vuxen