Uppkopplad klocka för barn Garett Sun Pro 4G

Uppkopplad klocka för barn Garett Sun Pro 4G
1 496,92 kr
Lägg till i önskelista

Tillgängliga - Levereras i 6 eller 8 dagar

Beskrivning

Uppkopplad klocka för barn Garett Sun Pro 4G

Garett Kids Sun Pro 4G - smart klocka för barn med avancerade funktioner
Garett Kids Sun Pro 4G är en innovativ smart klocka för barn som kombinerar klassiska lösningar med moderna, avancerade funktioner. Dessutom har den en exceptionell design. Den har utformats för att göra livet enklare inte bara för barn, utan också för deras föräldrar. Klockan underlättar dagliga aktiviteter som att ta promenader, ringa telefonsamtal eller till och med planera hela veckan. Framför allt garanterar layouten och typen av integrerade funktioner säkerhet för det lilla barnet och användarvänlighet.

Modern design och konstruktion
Garett Kids Sun Pro 4G smartwatch är otroligt lätt, så ditt barn kommer inte att ha några problem med att bära den i handen under hela dagen och natten. Den speciella konstruktionen och moderiktiga designen kommer bokstavligen att glädja alla barn, liksom deras föräldrar. Dessutom förhindrar en väldesignad rem att enheten glider av även den minsta handled, så att du inte behöver oroa dig för att ditt barn tappar bort den när det leker eller gör andra fysiska aktiviteter. Med FaceUnlock-funktionen kan du låsa upp din smartwatch snabbt och enkelt.

Constant care
Smartklockan för barn med GPS - Garett Kids Sun Pro 4G har en mängd tekniskt avancerade funktioner som gör det möjligt för föräldrar att övervaka sitt barn på avstånd. En av dessa är det innovativa GEOfencing-systemet, som gör att du kan ange ett specifikt område där barnet kan röra sig. När barnet lämnar denna zon får du automatiskt ett meddelande på din telefon. Med hjälp av en klocka kan barnet dessutom kontakta dig genom att skicka ett textmeddelande. På ett enkelt sätt rapide får du veta om allt är bra med ditt barn.

Unik kvalitet på videosamtal
Om du vill prata med ditt barn sätter du bara in ett nano-SIM-kort i klockan. Du kommer att vara i ständig kontakt med ditt barn. Den inbyggda mikrofonen och högtalaren garanterar hög ljudkvalitet. Det är viktigt att notera att det också finns en kamera på klockans framsida. Med den kan du ringa videosamtal och ta foton. Tack vare den höga stabiliteten i samtalet kan du fånga upp varje detalj och ljud i ditt barns miljö.

Fjärrövervakning av ditt barn
Avancerade säkerhetsfunktioner spelar en särskilt viktig roll för många föräldrar. För dem har modellen Garett Kids Sun Pro 4G förberett fjärrlyssning, dvs. möjligheten att lyssna på ljud som kommer från ditt barns omgivning. Denna funktion kan vara mycket användbar när ditt barn befinner sig på en okänd plats, så att du kan reagera snabbt i händelse av en nödsituation. Denna smartklocka för barn är en enhet som främst är utformad för att ge tillräckligt skydd för yngre barn och ständig kontakt med föräldrarna.

Plats GPS och LBS
Platsfunktionen är en av de funktioner som uppskattas mest av föräldrar, och den har kompletterats med smartklockan Garett för barn. Den bygger på olika tekniker: en mottagare GPS, ett mobilnät och eventuellt en Wi-Fi-anslutning. Klockan har till och med en inbyggd LBS. Detta gör det möjligt att spåra ett barns position var det än befinner sig. Detta alternativ innebär att du i händelse av en potentiell menace kan reagera och hjälpa ditt barn.

Hjälpa ditt barn i skolan
En smartwatch för barn är också mycket användbar för att hjälpa ditt barn i skolan. Hur kan den hjälpa till? Med Garett Kids Sun Pro 4G kan du skapa en lektionsplan, till exempel autres. Dessutom kan du ställa in olika larm eller väckningstider med hjälp av väckarklockan som är installerad i enheten, vilket ger ditt barn en regelbunden daglig rutin. Du kan också programmera ett system med virtuella belöningar, som ditt barn får efter att ha slutfört vissa uppgifter. Klockan kommer att bli en stor källa till motivation för ditt barn i hans dagliga aktiviteter.

Musik i fingertopparna
Våra favoritlåtar är med oss från tidig ålder och är ofta en integrerad del av fritid och resor. Från och med nu behöver ditt barn inga extra spelare, eftersom Garett Kids Sun Pro 4G framgångsrikt uppfyller denna funktion. Tack vare Bluetooth-anslutningen kan ditt barn skicka sina favoritlåtar till klockan och med hjälp av hörlurar (som också kan anslutas till smartklockan tack vare denna teknik) kan han eller hon njuta av dem när som helst.

Fjärrstyrningsalternativ
Alla inställningar kan enkelt justeras och vid behov ändras helt på distans. Den kostnadsfria appen Garett Tracker finns tillgänglig för både Android- och iOS-telefoner, så du kan enkelt para ihop ditt barns klocka med din telefon, vilket innebär att du kan aktivera meddelanden om låg batterinivå, ange nummer i kontaktlistan eller till och med ställa in klockans på/av-tider. Huvudsyftet med denna funktion är att spara energi. Detta gör smartwatch-driften mer ekonomisk och miljövänlig.

Robust och motståndskraftig mot skador
Ett väldesignat fodral ger dig extra skydd. Den perfekt passande ramen skyddar glaset. Dessutom är enheten lui-même vatten- och dammtät tack vare sin IP67-kompatibla design, vilket innebär att varken du eller ditt barn behöver vara rädda för regn eller vattenstänk. Oavsett om ditt barn är hemma hos sina morföräldrar, på en nöjespark eller i skogen kommer deras smartklocka att vara säker.

Högkvalitativ skärm
Smartklockan Garett Kids Sun Pro 4G har en högupplöst IPS-skärm på 1,3 tum. Dess främsta fördel är framför allt den goda ljusstyrkan, som kan justeras. Dessutom är skärmen enkel att använda tack vare sin utmärkta känslighet. Enheten är enkel att använda och otroligt praktisk. Beroende på din sons eller dotters specifika smak kan du enkelt ändra urtavlan. Inte mindre än åtta olika teman finns tillgängliga, vart och ett med en annan färgvariation.

Mer information

Varumärke Garett
Tillverkarens SKU 85176200-SUN_PRO_4G_ROZO
Färg rosa
Färg Rose
Storlek TU - Franska storlekar som standard
Kön Blandad
Åldersgrupp Junior