Uppkopplad klocka för barn Garett Twin

Uppkopplad klocka för barn Garett Twin

1 013,94 kr

986,27 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga - Levereras i 6 eller 8 dagar

Beskrivning

Uppkopplad klocka för barn Garett Twin

Garett Kids Twin Smartwatch 4G
Vattentät, fashionabel och modern smartwatch designad för småbarn som fungerar både i skolan och under vardagliga lekar, så den är ett utmärkt val för barn med en aktiv livsstil. Det intuitiva, lättanvända operativsystemet och 1,4-tums IPS-skärmen gör användningen mycket enklare och roligare. Tack vare den utökade samtalsfunktionen - röst och video - kan en förälder kontakta sitt barn när som helst.

Dubbelkamera
Garett Kids Twin 4G är utrustad med en dubbelkamera. Att växla från den ena till den andra är dessutom extremt enkelt och tar mycket lite tid. Det gör det enkelt för ditt barn att ta bilder av sina anteckningar i skolan, till exempel. Det är en perfekt lösning för barn som inte behöver bära med sig så många elektroniska enheter. Nu kan de fånga äventyr och arkivera dem på sina föräldrars telefon. Med gratisappen är det extremt enkelt och det tar bara några sekunder att ladda upp bilder.

Slitstark och robust
När en smartwatch används kan den ibland utsättas för vatten. Det kan hända när det regnar eller helt enkelt när det råkar droppa vatten från diskhon, och det är därför den vattentäta funktionen är så viktig. Garett Kids Twin 4G uppfyller IP67-standarden. Det innebär att den är resistent mot pollen och partiklar som inte kommer in. En extra fördel är den utbytbara remmen, som gör det lättare att anpassa den produkt du köper.

Exakt plats
Alla föräldrar vill veta vad som händer med deras barn och vara helt säkra på att han eller hon är i säkerhet. Med smartklockan kan du vara lugn eftersom den använder fyra metoder för att lokalisera enheten: GPS, Wi-Fi, LBS och AGPS. Om en av dessa metoder misslyckas finns tre kvar autres, så att du enkelt kan lokalisera ditt barn. En av de stora fördelarna med den här modellen är också stödet för 4G LTE, vilket gör att du kan ansluta smartklockan till nätverket på praktiskt taget vilken plats som helst på Pologne.

Enkel att använda
Garett Kids Twin 4G använder ett nytt intuitivt operativsystem, vilket gör produkten mycket enklare att använda och passar även för personer som aldrig har kommit i kontakt med liknande teknik tidigare. Andra fördelar är att smartwatchens meny finns på polska. Tack vare dessa faciliteter är enheten verkligen enkel att använda och innebär inga som helst problem. Dessutom kan alla enkelt anpassa inställningarna efter sina behov. Det är det perfekta valet för din första smartwatch!

Enkla, trevliga anslutningar
Att ha en smartphone är inte alltid en bra idé för barn. Det är lätt att tappa bort den eller lämna den i ryggsäcken medan de leker, vilket hindrar dem från att vara i ständig kontakt med sitt barn. I sådana situationer är en smartwatch med samtalsstöd till stor hjälp och gör det mycket enklare att kommunicera med barnet, som nu enkelt kan ta emot det inkommande samtalet. Med Garett Kids Twin 4G kan du dessutom inte bara svara på röstsamtal, utan även videosamtal. Kontrollera vad ditt barn gör och om han eller hon för närvarande befinner sig i fara.

Säkerhet först och främst
Ditt barns säkerhet garanteras inte bara av funktionerna för exakt lokalisering eller samtalssvar, utan också avautres de nödvändiga tilläggstjänsterna. Med GEOfencing-alternativet kan du ange ett område inom vilket smartwatch-användaren kan röra sig. Så snart de lämnar det angivna området får du snabbt ett meddelande för att meddela dig. Fjärrövervakning ger dig en bättre förståelse för vad ditt barn gör. Men i en nödsituation kan han eller hon använda SOS-knappen, som omedelbart kallar på den hjälp han eller hon behöver just då.

Hjälper ditt barn att leva ett hälsosamt och aktivt liv
En bra smartwatch hjälper dig inte bara att hålla ditt barn säkert, utan också att övervaka hans eller hennes livsstil. Funktionen för övervakning av sömnkvalitet är utmärkt i detta avseende, eftersom den gör det lättare att planera vila och använda den för bättre regenerering av kroppen. Dessutom är stegräknaren ett utmärkt sätt att mäta dina framsteg under cykliska promenader. Genom att kontrollera förändringar i antalet steg kan du enkelt ge dig själv nya utmaningar som är anpassade till den aktuella användaren.

Även användbar i skolan
Smartklockan är utrustad med ett antal funktioner som inte bara kommer att användas under spel utan även i utbildning. En av dessa är en kalkylator som kan användas för att utföra enkla beräkningar, vilket är mycket mer praktiskt än att använda en separat enhet för detta ändamål. Det kommer säkert att vara mycket användbart under skollektioner. Ett enkelt aritmetiskt spel kommer också att hjälpa barn att förvärva matematisk kunskap. Å andra sidan kommer en bullrig väckarklocka att ta hand om att gå upp på morgonen för att gå till skolan, vilket innebär att ditt barn inte längre kommer att ha ursäkten att han har försovit sig och kom sent!

Hållbart batteri
Vardagsenheter, som den innovativa smartklockan, måste ha ett hållbart batteri. Dessutom måste laddningsprocessen vara relativt snabb rapide, så det är inga problem att fylla eventuella luckor. Garett Kids Twin 4G har ett 800 mAh-batteri, vilket är mycket mer kraftfullt än de batterier som används i liknande produkter, som har en kapacitet på cirka 500 mAh. Detta ger större autonomi och säkerställer att enheten inte laddas ur slumpmässigt. Välj denna innovativa modell, som kombinerar högsta funktionalitet med funktioner som gör vardagen enklare.

Mer information

Varumärke Garett
Tillverkarens SKU 85176200-TWIN_4G_ROZO
Färg rosa
Färg Rose
Storlek TU - Franska storlekar som standard
Kön Blandad
Åldersgrupp Junior