Sweatshirt med huva och broderad logotyp Project X Paris

Sweatshirt med huva och broderad logotyp Project X Paris

Börjar på: 611,52 kr

376,09 kr

-38%
Gå med i rörelsen streetwear med den broderade huvtröjan Project X Paris. Var stolt över att bära vår ikoniska logotyp.

Från samma modell :

Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 611,52 kr

376,09 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Sweatshirt med huva och broderad logotyp Project X Paris

Project X Paris logo embroidery hoodie är ett måste för alla modeälskare streetwear. Denna sweatshirt har varumärkets ikoniska Project X Paris -logotyp broderad på bröstet, vilket gör den till ett snyggt och trendigt val för alla tillfällen.

Denna huvtröja är tillverkad av det urbana modemärket Project X Paris och är synonym med kvalitet och stil. Märket är känt för sin moderna estetik och unika design, vilket gör det till ett populärt val bland unga människor och streetwear entusiaster.

Hoodien är tillverkad av högkvalitativa material för optimal komfort och lång hållbarhet. Det mjuka, varma tyget är perfekt för kyliga dagar eller avkoppling hemma. Dessutom ger huvmodellen extra skydd mot vind och kyla.

Logotypbroderiet på bröstet ger den här avslappnade sweatshirten en sofistikerad touch. Broderiet är skapat med stor omsorg om detaljerna, vilket gör det till ett elegant och subtilt designelement. Logotypen Project X Paris är en symbol för varumärket och står för en djärv, modern livsstil.

Denna huvtröja är ett mångsidigt val som kan bäras med alla look. Kombinera den med jeans och sneakers för en avslappnad look eller med sweatpants för en sportigare look look. Du kan också bära den under en jacka för en elegantare look.

Hoody med logotyp från Project X Paris finns i flera storlekar och passar alla kroppsformer. Oavsett om du är man eller kvinna hittar du din perfekta storlek för en perfekt passform.

Lägg till en touch av urban stil i din garderob med Project X Paris logo hoodie. Det är en nödvändighet som säkert kommer att vända huvuden och få dig att märkas för din känsla för stil. Beställ din nu och gå med i gemenskapen av Project X Paris fans!

Mer information

Varumärke Project X Paris
Tillverkarens SKU 1920010_1
Färg vit
Färg Vit
Kön Män
Åldersgrupp Vuxen
Egenskaper huva