Jogging Project X Paris

Jogging Project X Paris

Börjar på: 856,86 kr

685,47 kr

-20%
Upptäck jogging Project X Paris, ett måste för moderna män som söker komfort, stil och kvalitet med varumärket Project X Paris.

Från samma modell :

Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 856,86 kr

685,47 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Jogging Project X Paris

jogging Project X Paris är det senaste inom sportkläder för moderna män. Designad av det berömda märket Project X Paris, denna jogging kombinerar både stil och komfort för att följa dig i alla dina aktiviteter.

Denna jogging är tillverkad av högkvalitativa material och har en perfekt passform och känns mjuk mot huden. Den har ett elastiskt midjeband med dragsko för en skräddarsydd passform och en smal skärning för en elegant silhuett.

Designen på denna jogging är också mycket modern, med den ikoniska Project X Paris -logotypen broderad på låret. Så att du stolt kan visa upp din kärlek till detta kända varumärke.

Oavsett om det är för ett intensivt sportpass eller en avkopplande dag ute, kommer denna jogging att vara din bästa allierade. Den håller dig varm samtidigt som den låter huden andas tack vare det lätta tyget som andas.

Så vänta inte längre, anamma den urbana och trendiga stilen hos Project X Paris med denna oumbärliga jogging. Finns i en rad olika storlekar för att passa alla kroppsformer. Lägg till den i din garderob nu och gör ett stänk vart du än går.

Mer information

Varumärke Project X Paris
Tillverkarens SKU 2344022_PC2
Färg mångfärgad
Färg Flerfärgad
Kön Män
Åldersgrupp Vuxen