Klassisk T-shirt med grafisk krage Project X Paris Gaze

Klassisk T-shirt med grafisk krage Project X Paris Gaze

Börjar på: 367,16 kr

247,79 kr

-33%
Välj urban elegans med den klassiska t-shirten Project X Paris Gaze. Ett måste från märket för en unik stil.

Från samma modell :

Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 367,16 kr

247,79 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Klassisk T-shirt med grafisk krage Project X Paris Gaze

Den klassiska T-shirten med grafisk krage Project X Paris Gaze är ett måste från Project X Paris. Med sin unika grafiska design är denna T-shirt ett riktigt måste för alla modeälskare. Den är tillverkad av högkvalitativa material och är både bekväm och modern.

Den grafiska kragen ger en touch av originalitet till denna klassiska t-shirt, vilket gör den till ett perfekt val för alla tillfällen. Oavsett om du bär den för en avslappnad dag på stan eller en utekväll med vänner, kommer denna t-shirt att få dig att se bäst ut i stil. Den tidlösa, moderna designen gör den till ett mångsidigt plagg som passar alla stilar.

Varumärket Project X Paris är känt för sin expertis inom urbant mode, och denna T-shirt är inget undantag. Med sin distinkta logotyp broderad på bröstet är det lätt att känna igen varumärkets kvalitet och äkthet. Denna t-shirt är en sann symbol för det urbana och trendigaesprit från Project X Paris.

Denna T-shirt finns i en mängd olika färger och passar alla smaker. Oavsett om du föredrar livfulla färger eller mer neutrala toner kommer du säkert att hitta vad du letar efter i vårt urval. Den klassiska skärningen anpassar sig dessutom till alla kroppsformer, för en elegant och bekväm look.

Kort sagt, den klassiska T-shirten med grafisk krage Project X Paris Gaze är ett måste för alla urbana modeälskare. Med sin unika design, exceptionella kvalitet och tidlösa stil är den den perfekta förkroppsligningen av Project X Parisesprit . Vänta inte längre med att lägga till denna T-shirt i din garderob och hävda din stil med klass och originalitet.

Mer information

Varumärke Project X Paris
Tillverkarens SKU 2410089_GG
Färg gg
Färg Grå
Kön Män
Åldersgrupp Vuxen