Tvåfärgad T-shirt med gradient-effekt över hela kroppen Project X Paris

Tvåfärgad T-shirt med gradient-effekt över hela kroppen Project X Paris

Börjar på: 367,16 kr

293,70 kr

-20%
Välj streetwear som ett måste med denna tvåfärgade t-shirt med gradient-effekt från Project X Paris.

Från samma modell :

Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 367,16 kr

293,70 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Tvåfärgad T-shirt med gradient-effekt över hela kroppen Project X Paris

Denna tvåfärgade, heltäckande gradient t-shirt Project X Paris är ett måste för alla modeälskare streetwear. Denna t-shirt är tillverkad av det franska modemärket Project X Paris och är både trendig och bekväm. Den unika tvåfärgade gradientdesignen är perfekt för att ge din outfit en touch av stil. Dessutom ger det heltäckande Project X Paris -trycket en modern, urban touch till denna T-shirt.

Tillverkad av kvalitetsmaterial är denna t-shirt inte bara bekväm att bära, utan också hållbar över tid. Den runda halsen och de korta ärmarna gör den perfekt för varma sommardagar. Du kan bära den med jeans för en avslappnad look, eller med träningsbyxor för en sportigare look.

Förutom sin trendiga design är denna T-shirt också ett utmärkt sätt att visa ditt stöd för varumärket Project X Paris. Med sin heltäckande tryckta logotyp kan du stolt visa din kärlek till detta kända franska modemärke.

Oavsett om du letar efter en t-shirt för din vardag look eller för en utekväll med vänner, är denna tvåfärgade, all-over gradient-effekt t-shirt från Project X Paris det perfekta valet. Så vänta inte längre och lägg till den i din garderob idag för en trendig och modern look streetwear.

Mer information

Varumärke Project X Paris
Tillverkarens SKU 2410093_IB
Färg ib
Färg Blå
Kön Män
Åldersgrupp Vuxen