Teknisk jacka med huva Project X Paris

Teknisk jacka med huva Project X Paris

Börjar på: 979,29 kr

580,06 kr

-41%
Techwear-jacka med huva Project X Paris: ett måste för alla som gillar urbant och futuristiskt mode. Nu tillgänglig!

Från samma modell :

Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 979,29 kr

580,06 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Teknisk jacka med huva Project X Paris

Kolla in den tekniska jackan med huva från Project X Paris, ett måste för alla som älskar urbant och futuristiskt mode. Jackan är designad av det berömda parisiska märket Project X Paris och är en perfekt blandning av stil och teknik.

Jackan är tillverkad av högkvalitativa material och är både bekväm och slitstark nog att klara alla väderförhållanden. Den justerbara huvan skyddar dig mot väder och vind, medan den eleganta, moderna designen ger din outfit en sofistikerad touch.

Project X Paris techwear hooded jacket har också innovativa tekniska detaljer som dolda blixtlåsfickor och tekniska tyginsatser. Dessa element tillför en touch av funktionalitet och praktiska egenskaper till detta redan mycket eleganta plagg.

Oavsett om du är ute på stan eller i naturen kommer den här jackan att vara din allierade på alla dina äventyr. Dess unika look och kvalitetsdesign gör den till ett måste för alla som älskar mode och teknik.

Så lägg till Project X Paris techwear hooded jacket i din garderob. Den kommer att följa dig med stil och komfort i alla dina vardagsaktiviteter. Skäm bort dig själv och låt dig förföras av detta högkvalitativa plagg från det berömda parisiska märket Project X Paris.

Mer information

Varumärke Project X Paris
Tillverkarens SKU 2433122_DG
Färg dg
Färg Grå
Kön Män
Åldersgrupp Vuxen
Egenskaper huva